Cizme negre până la genunchi cu toc subțire înalt pentru femei

Cu toții ne pregătim de venirea sezonului rece. Unii se gândesc deja la cadouri de Crăciun, alții la serbări sau unde să-și petreacă Revelionul. Eu mă gândesc încă la încălțăminte. Mai exact la cizme negre până la genunchi cu toc subțire înalt, modele cât mai feminine.

Am o pereche de cizme cu toc subtire înalt Nine West pe care le-am tot protejat, le-am îngrijit, le-am apreciat la adevărata valoare, dar a venit momentul să le pensionez. Cu regret, dar și cu bucurie, pentru că este un prilej să mă înnoiesc cu o pereche nouă de cizme cu toc înalt.

Anul acesta se poartă cizmele cu toc înalt gros, dar pentru cele care nu sunt încântate de acest trend, le propun mai jos 10 perechi de cizme negre până la genunchi cu toc subțire înalt.

Am ales aceste cizme pentru că sunt elegante, se potrivesc de minune la ținute office, dar și pentru ieșiri în oraș sau în cluburi cu prietenii.

Cizme negre până la genunchi cu toc subțire înalt – recomandări de la magazinele online din România

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre cizmele negre care îți plac și ție din selecția de mai jos. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate care le comercializează.

Cizme dama CL by Laundry
Cizme damă CL by Laundry

Cizme Cole Haan
Cizme Cole Haan

Cizme negre Nissa
Cizme negre Nissa

Cizme Nine West
Cizme Nine West

Deși apreciez brandul de încălțăminte Nine West, cred că pentru următoarea pereche de cizme cu toc înalt voi alege minunățiile de mai sus de la Nissa. Prețul lor este unul mediu pentru o pereche de cizme de firmă, dar atenție, pentru că sunt din piele eclogică. Una de bună calitate care o imită foarte bine pe cea naturală. Bareta petrecută în jurul gleznei și vârful ușor rotunjit sunt detalii care m-au făcut să optez pentru aceste cizmele Nissa.

Cizme Jessica Simpson
Cizme Jessica Simpson

Cizme Nine West Pearson
Cizme Nine West Pearson

Cizme Michael Antonio
Cizme Michael Antonio

Cizme Via Spiga Calandra
Cizme Via Spiga Calandra

Cizme dama cu toc Clarice
Cizme damă cu toc Clarice

Cizme cu toc si platforma Santi
Cizme cu toc și platformă Santi

Mai jos voi face o recapitulare a tuturor recomandărilor de cizme care mi-au plăcut în această iarnă. Poți da click pe linkuri pentru a vedea toate modelele:

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de cizme de damă până la genunchi cu toc înalt subțire, modele care mi-au plăcut de la magazinele online din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: