Cizme din piele întoarsă cu talpă joasă – recomandări online

Vremea din aceste zile îmi șoptește că este timpul să-mi cumpăr cizme din piele întoarsă, dar nu din cele cu toc înalt, ci modele cu talpă joasă.

Nu este atât de frig încât să trecem la încălțăminte îmblănită și nici atât de cald încât să mai purtăm pantofi Oxford sau ghetele decupate. Cizmele din piele întoarsă, mai ales cele până la genunchi, pot fi purtate și la blugi, dar și la rochii și fuste mai subțiri, fără să simți cum îți îngheață sângele în vene.

Și nu se anunță nici ploaie, nici zăpădă care ar putea strica aspectul cizmelor din piele întoarsă. Deci este momentul perfect pentru o pereche de minunății din piele întoarsă.

Recunosc că am făcut o mică obsesie pentru cizmele din piele întoarsă. Și pentru că în mai toate zilele mă îmbrac casual și îmi place încălțămintea cât mai comodă, sunt sigură că voi alege o pereche de cizme din piele întoarsă fără toc, sau cu unul mic de 1-2 cm. Culoarea cred că o ghicești: negru, pentru ținutele mele preferate all-black. Dar și gri-ul sau chiar grena-ul îmi fac cu ochiul.

Voi alege o pereche până la genunchi deocamdată. Pe cele peste genunchi le aștep la reducere de Black Friday, cine știe poate îmi aduce Moș Crăciun cadoul mai devreme.

Modelele de cizme peste genunchi care îmi plac și pe care ți le recomand de la magazinele online preferate le găsești aici.

Cizme din piele întoarsă cu talpă joasă – recomandări de la magazinele online

Mai jos am făcut o scurtă selecție de cizme din piele întoarsă cu talpă joasă, modele comode care mi-au plăcut de la magazinele online. Dă click pe „Vezi preț” pentru a afla mai multe detalii despre cizmele care îți plac. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate, de unde le poți cumpăra.

Cizme din piele întoarsă Caprice

Vezi preț la Answear!

Cizme Image negre din piele întoarsă ecologică

Vezi preț la Tezyo!

Cizme Epica negre din piele întoarsă

Vezi preț la Otter!

Cizme Flavia Passini din piele întoarsă

Vezi preț la Modivo!

Cizme lungi riding Baldaccini

Vezi preț la epantofi!

Cizme Flavia Passini negre din piele întoarsă

Vezi preț la B-Mall!

Cizme Big Star

Vezi preț la Answear!

Cizme lungi de piele întoarsă Marco Tozzi

Vezi preț la Fashiondays!

Cizme din piele întoarsă Crislla

Vezi preț la Reverse!

Cizme lungi riding Tommy Hilfiger

Vezi preț la CCC!

Cizme cu print maro auriu

Cizme Condur by alexandru cu print maro auriu
Stoc epuizat

Cizme din piele întoarsă Hilfiger Denim

Cizme din piele intoarsa Hilfiger Denim
Stoc epuizat

Cizme Epica verzi din piele întoarsă

Cizme Epica verzi din piele intoarsa
Stoc epuizat

Cizme gri din piele întoarsă talpă joasă

Cizme gri din piele intoarsa talpa joasa
Stoc epuizat

După cum spuneam mai sus îmi doresc cizme din piele întoarsă de culoare neagră. Hai și gri, dacă îmi place foarte mult modelul. Și să-ți spun și de ce le prefer pe cele negre.

În primul rând negrul subțiază. Și când porți cizme din piele întoarsă care nu se mulează perfect pe picior ai nevoie de un pic de efect de subțiere :) .

În al doilea rând, când porți dresuri negre la rochie sau fustă, cizmele fără toc, cu talpă joasă scurtează picioarele. Purtând aceeași culoare cu a dresurilor efectul este cel dorit, de picioare mai lungi. Și oricine își dorește picioare mai lungi, până și Miranda Kerr :) .


Cizme negre joase din piele întoarsă sintetică

Cizme negre din piele intoarsa
Vezi preț la Depurtat!

Cizme negre din piele naturală

Cizme negre din piele naturala
Vezi preț la Fashiondays!

Dacă nu vrei ca cizmele tale preferate din piele întoarsă să fie distruse de umezeală și de amestecul de nisip și sare care topește zăpada, îți recomand o îmbinare de piele întoarsă și piele naturală, ca modelele de cizme de mai sus.


Cizme cu talpă joasă din piele întoarsă naturală

Cizme cu talpa joasa din piele intoarsa naturala
Stoc epuizat

Cizme Image negre din piele naturală

Cizme Image negre din piele naturala
Stoc epuizat

Modelele de cizme de damă recomandate mai sus sunt din piele întoarsă naturală. Modele foarte ieftine de cizme din piele întoarsă sintetică, cu talpă joasă găsești la:


Vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase? Înscrie-te la newsletter!

Acestea au fost modelele de cizme din piele întoarsă cu talpă joasă care mi-au placut de la magazinele online de încălțăminte. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: