Despre noi

Inceput in 2007 ca magazin online sub numele Hiperstore.ro, site-ul a evoluat catre un catalog de magazine online si o revista de shopping pentru ca in 2012 sa-i schimbam numele in Mujo – o revista online de inspiratie, fashion, style si design, un loc unde poti afla cele mai noi tendinte, cele mai cool produse si de unde le poti cumpara online.

Astfel, pe mujo.ro iti prezentam lucrurile care sunt cool acum, astazi, pentru ca totul se schimba, tendintele vin si pleaca.

Te tinem la curent cu trendurile, iti recomandam lucruri frumoase de cumparat online si iti dam idei de design interior si decorare, vanam promotiile si reducerile magazinelor online din Romania.

Ce inseamna Mujo?

„One of the central tenets of Zen Buddhism is the concept of mujo. Mujo means impermanence, transience, ephemerality—in other words, everything is changing in every moment, nothing ever stays the same.”

PS: mujo, fiind un cuvant japonez, nu se citeste muho (precum spaniolescul mujer), ci mugeo (la fel ca englezescul mojo).

Afiliere

Mujo.ro detine o relatie de afiliere cu unele dintre magazinelor online prezentate pe site. Astfel, asemenea unui reprezentant de vanzari, si noi primim un mic comision de fiecare data cand tu cumperi ceva de la magazinul respectiv.

Indiferent de existenta relatiei de afiliere inte noi si magazine, scriem doar despre produse care ne plac si care sunt selectate pe baza opiniei noastre sincere. Din aceasta cauza, recomandarile noastre sunt absolut subiective si nu putem garanta ca o sa-ti placa si tie ceea ce ne place noua.

Daca nu esti de acord cu recomandarile noastre (sau esti), te incurajam sa folosesti social media si sa ne spui parerea ta.

Contact

Important: vă rugăm să rețineți că noi nu suntem un magazin online. NU vindem produsele de pe site-ul nostru – suntem o revistă online care publică recomandări de shopping – scriem despre produse, oferte și promotii pentru cititoarele noastre.