De unde cumpăr online cele mai ieftine cizme de damă?

„De unde cumpăr online cele mai ieftine cizme de damă pentru iarnă?” Cu această întrebare mi-am început ziua.

Una dintre abonatele Mujo, Roxana, m-a provocat să fac o lista cu magazinele online de încălțăminte care au în colecțiile de iarnă cizme ieftine de damă.

Bineînțeles că a fost menționat și bugetul pentru această selecție. Își dorește cizme de iarnă al căror preț să nu depășească 160 lei. Un preț rezonabil spun eu, mai ales pentru că nu poți trece iarna cu o singură pereche de cizme.

Trebuie să ai o pereche de cizme office, dacă lucrezi într-un birou, o pereche de cizme Ugg sau măcar unele comode pentru ieșiri la plimbare cu copiii, sau pentru o bulgăreală.

În această iarnă 2015-2016 se poartă din nou cizmele peste genunchi, deci și acestea trebuie bifate în garderobă. Pentru măcar 3 perechi de cizme îți trebuie un buget mărișor.

Dar dacă alegi inteligent și nu porți în fiecare zi aceeași pereche de cizme, pentru a evita uzura, îți poți cumpăra și modele din piele ecologică care să te țină toată iarnă în stare impecabilă, sau aproape impecabilă. Pe mine mă doare sufletul să port cizmele atunci când este fleșcăraie de la zăpada topită, plus acel mix de nisip și sare care se presară pe trotuare și care lasă pete pe cizme.

Am analizat oferta magazinelor online de încălțăminte și am ales pentru Roxana câteva dintre cele de la care am cumpărat cizme în anii trecuți și am fost mulțumită. Momentan caut pentru iarna o pereche de cizme peste genunchi, dar această selecție ți-o voi prezenta într-un articol separat.

Magazine online de unde poți cumpăra cizme ieftine de iarnă – colecții pentru femei

cizme-ieftine-depurtat
Dă click pe poză pentru mai multe modele de cizme de iarnă în tendințe!

Cele mai multe modele de încălțăminte le-am cumpărat de la dEpurtat și tot timpul am fost mulțumită. O singură dată mi s-a dezlipit ușor talpa de la niște balerini, dar i-am prins la timp și acum par ca noi. În colecția de cizme pentru iarnă 2016 găsești o mulțime de cizme peste genunchi foooarte frumoase, modele office elegante, cizme cu toc gros în tendințe în acest sezon dar și multe modele care par foarte comode.

cizme-ieftine-kalapod
Dă click pe poză pentru a vedea toate modelele de cizme!

Cauți cele mai ieftine cizme de damă pentru iarna 2016? Trebuie neapărat să analizezi oferta magazinului online Kalapod. Prețurile sunt deosebit de avantajoase și multe modele îmi fac cu ochiul. Mai sus am făcut o selecție de cizme de iarnă care mi s-au părut că ar avea raportul calitate/preț/aspect cel mai avantajos. Stocurile se termină foarte repede, deci dacă vrei cizme ieftine pentru iarna 2016 trebuie să te hotărăști rapid.

cizme-ieftine-matar
Dă click pe poză pentru a analiza oferta de cizme de iarnă de la Matar!

Anul trecut mi-am cumpărat prima pereche de cizme Ugg, nu cele originale, dar din piele întoarsă. Am amânat foarte mult momentul pentru că mi-a fost teamă că nu mă voi mai încălța cu altceva toata iarna. Am găsit la Matar cele mai avantajoase oferte de cizme Ugg din piele întoarsă naturală, deci merită să le analizezi oferta de încălțăminte pentru iarna 2016. Vei găsi cizme office, cizme elegante, cizme cu tentă rock chic, cizme Ugg și o mulțime de cizme peste genunchi foarte frumoase.

cizme-ieftine-modlet
Dă click pe poză pentru a studia oferta de cizme pentru iarnă de la Modlet!

La magazinul online Modlet am găsit cele mai frumoase modele de cizme scurte office, dar și multe cizme Ugg colorate, cizme cu lanțuri, nituri și tinte. Studiază-le oferta de încălțăminte de iarnă aici.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost magazinele online unde găsești cizme ieftine de iarnă pentru femei, modele în tendințe în acest sezon. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: