Cizme elegante cu toc înalt – 12 modele din piele întoarsă

În iarna 2018 se poartă pielea întoarsă. De la fuste și rochii à la anii ’60, la cizme și botine superbe, pielea întoarsă este vedeta iernii. Azi îmi voi concentra atenția asupra cizmelor elegante cu toc înalt din piele întoarsă.

Am luat la cutreierat magazinele online de încălțăminte preferate și am găsit o mulțime de cizme cu toc înalt gros din piele întoarsă naturală care mi-au plăcut. Am selectat totuși și câteva modele cu toc subțire, tot înalt, pentru doamnele și domnișoarele cărora nu le place încălțămintea cu toc gros.

Multe dintre modelele de cizme elegante cu toc gros din recomandările de mai jos sunt negre, dar am ales și câteva modele colorate: camel, roșu bordeaux, albastru marin.

Cizme elegante din piele întoarsă – recomandări de la magazinele online

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre cizmele cu toc înalt din piele întoarsă care îți plac. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate care le comercializează.

Cizme dama de piele cu toc Kida
Cizme damă de piele cu toc Kida

Cizme din piele cu toc Inder
Cizme din piele cu toc Inder

Cizme de piele intoarsa Olcor
Cizme de piele întoarsă Olcor

Cizme dama Selan
Cizme damă Selan

În această toamnă am descoperit magazinul online Komodos care a urcat cu o viteză amețitoare în topul magazinelor mele preferate de încălțăminte. Pe lângă modelele de cizme superbe, cu toc gros, din piele naturală sau întoarsă și botinele în tendințe, mai are un avantaj, zic eu, față de majoritatea magazinelor online existente în România.

Îți alegi modelul de cizme sau botine care îți place, dar când vine vorba de culori poți alege ce nuanță vrei (dintre cele disponibile) și chiar ce tip de piele vrei tu: naturală, întoarsă, lăcuită.

Cizme Steve Madden
Cizme Steve Madden

Cizme Thea Visconti
Cizme Thea Visconti

Ideea acestei serii de recomandări a venit de la cizmele Thea Visconti de mai sus. Căutând cizme peste genunchi din piele naturală am dat peste aceste frumuseți, perfecte pentru ținute elegante, chiar și pentru cele office. Poartă-le împreună cu una dintre rochiile office de la Starshiners pentru a alcătui o ținută profi de birou.

Cizme Anne Klein
Cizme Anne Klein

Cizme din piele elegante Panti
Cizme din piele elegante

Cizme Condur by alexandru
Cizme Condur by alexandru

Cizme negre cu toc de lac rosu
Cizme negre cu toc de lac roșu

Cizme Jessica Simpson
Cizme Jessica Simpson

Cizme Nine West
Cizme Nine West

Prețurile cizmelor elegante din recomandările de mai sus depășesc suma de 350 de lei, dar sunt din piele naturală întoarsă de calitate.

Pentru zilele urâte, cu multă zăpadă și când plouă iar canalizările nu fac față, îți recomand să îți cumperi și o pereche de cizme mai ieftine, din imitație de piele. Unele dintre ele imită atât de bine pielea naturală încât îți trebuie ochi de vultur ca să le deosebești.

Vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase? Înscrie-te la newsletter!

Acestea au fost recomandările de cizme elegante cu toc înalt, modele din piele întoarsă naturală care mi-au plăcut de magazinele online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: