Botine office cu toc gros înalt – ce poți cumpăra online

Cizmele cu toc înalt sunt frumoase, cele peste genuchi în special sunt superbe, dar nu sunt toate potrivite la ținute office. O alternativă la cizme, pe care le poți purta cu mândrie în timpul liber, sunt botinele office cu toc gros înalt.

Pentru că, da, în această toamnă se poartă tocurile înalte groase și la pantofi, și la botine și la cizme. Trebuie să recunoaștem că, deși tocul subțire arată mai elegant, mai sexy, tocul gros înalt este la fel de atrăgător, dar mult mai comod, oferă o stabilitate mai mare.

Mai jos am făcut o scurtă selecție de botine ofice cu toc gros înalt, majoritatea în culori închise negru, bleumarin, botine care mi-au plăcut de la magazinele online de încălțăminte. Am ales modele din piele naturală, întoarsă, cu prețuri ce depășesc 200 de lei, dar și modele de botine elegante office din piele ecologică, cu prețuri avantajoase.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre prețul și disponibilitatea pe mărimi a botinelor office cu toc gros înalt care îți plac. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Botine office cu toc înalt gros – recomandări online

Botine din piele naturala Amanda
Botine din piele naturală Amanda

Botine din piele naturala Emily
Botine din piele naturală Emily

Botine grena din piele intoarsa
Botine grena din piele întoarsă

Botine negre din piele intoarsa
Botine negre din piele întoarsă

Botine dama de piele cu toc Izar
Botine damă de piele cu toc

Botine dama cu toc Etamin
Botine damă cu toc Etamin

Botine cu toc gros Neredit
Botine cu toc gros Neredit

Botine dama din piele Vlare
Botine damă din piele Vlare

Botine cu toc colectia Eris
Botine cu toc colecția Eris

Botine dama Ananta
Botine damă Ananta

Botine negre Devi
Botine negre Devi

Botine cu toc Rhea
Botine cu toc Rhea

Botine dama Charon
Botine damă Charon

Botine din piele naturala Justina
Botine din piele naturală Justina

Sfaturi de bună purtare a botinelor cu toc gros înalt la birou

Aceste sfaturi sunt prin prisma ținutelor office care îmi plac. NU sunt reguli generale, doar preferințele mele cu privire la purtarea botinelor cu toc gros înalt la birou.

În primul rând botinele cu toc prea înalt și prea subțire nu sunt potrivite la ținute office. Le-aș purta în schimb la ieșiri în oraș cu prietenii, la o aniversare sau chiar la o petrecere non-formală.

Fustele sunt perfecte la ținute office, fie ele cu croială creion sau plisate. Un aspect important de respectat pentru a avea o ținută office desăvârșita este lungimea fustei. La birou ar trebui purtate fuste până la genunchi sau de ce nu, chiar sub genunchi.

De rochii nu mai spun. Se potrivesc de minune cu botinele cu toc gros înalt. O mulțime de rochii office superbe, la prețuri avantajoase găsești aici.

Poartă botinele cu toc gros înalt cu dresuri opace, într-o culoare similară. Pentru birou recomand culorile închise, dar și toate nuanțele de maro și bej.

Botinele colorate, pe cât de frumoase și de ochioase pot fi, nu sunt potrivite la o ținută office.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din domeniul modei și al decorațiunilor interioare precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de botine office de damă cu toc gros înalt, modele care mi-au plăcut de la magazinele online din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: