Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide – păreri după folosire

De când cu dermatita mea, am căutat o cremă de protecție solară de la care să nu mă usture pielea în zonele afectate. Anul trecut m-am împăcat foarte bine cu Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30.

În această vară, la recomandarea doctorului dermatolog, am schimbat-o cu Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide.

Această cremă de protecție solară poate fi achiziționată din farmacii și de la magazinele online în trei variante:

 • Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide, incoloră pe piele, poate fi folosită și de către bărbați;
 • Bioderma Photoderm Max Aquafluide Claire SPF 50+, cremă colorată într-o nuanță deschisă;
 • Bioderma Photoderm Max Aquafluide Doree SPF 50+, cremă colorată într-o nuanță mai închisă.
crema Bioderma Photoderm Max SPF 50 Aquafluid

Cel mai bun preț online l-am găsit la DrMax și la eMag.

Eu am optat pentru Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide, variantă incoloră, pentru că o folosește și soțul.

Ce mi-a plăcut la Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide

Încep cu ce mi-a plăcut la crema de protecție solară Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide:

 • consistența cremei este una lichidă, dacă nu ești atentă s-ar putea să-ți curgă pe jos;
 • se întinde foarte ușor, folosesc foarte puțin produs pe piele;
 • crema nu lasă acea peliculă albă-albăstruie pe ten;
 • nu se simte la fel de grasă pe piele ca alte creme de protecție solară; nu matifiază perfect tenul, dar nici nu se simte foarte gras și unsuros;
 • protecția solară 50+ chiar funcționează. Am stat la soare o săptămână întreagă în concediu, cu pauze la orele prânzului și nu m-am bronzat pe față;
 • conține butyl methoxydibenzoylmethane (avobenzone), methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol și bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine (două tipuri de Tinosorb) care luptă împotriva radiațiilor UVA, responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii;
 • nu mi-au ieșit coșuri și iritații de la crema Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide, ceea ce e mai mult decât satisfăcător pentru tenul meu problematic; nu are parabeni și nici parfum;
 • ambalajul este deosebit de practic pentru că este micuț și încape într-o geantă mică-mică. Îl poți lua după tine întreaga zi.

Ce nu mi-a plăcut la crema de protecție solară Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide

 • ușor exces de sebum, ceea ce mă face să cred că nu este potrivită pentru tenurile mai grase;
 • usucă un pic pielea, mai ales în zonele mele afectate de dermatită. Dar am aplicat înainte o cremă hidratantă și nu am mai simțit că mi se usucă pielea. Totuși atunci când am stat mai multe ore la plajă a fost mai greu de gestionat pentru că am simțit nevoia să mă demachiez cu apa micelară Bioderma Sensibio H2O, să aplic crema hidratantă și abia după aceste operațiuni să mă dau cu crema solară Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide. Dar am rezistat cu brio acestor „probleme” mai ales că le efectuam de la umbră, pe un șezlong cu un ice coffee lângă mine :) .
Concluzii

Momentan am ajuns la al doilea tub de cremă solară Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide, varianta incoloră și suntem amândoi, și eu și soțul, foarte mulțumiți. Sunt sigură că o vom folosi toată vara, apoi vom trece la ceva cu SPF mai mic pe perioada rece.

Vezi si review-uri la alte creme de protectie solara care mi-au placut: Altruist Face Fluid, fluid invizibil La Roche-Posay, Anthelios La Roche-Posay, Nivea Sun Super Water Gel.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile mele după folosirea cremei de protecție solară Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Aquafluide. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: