Fluid invizibil La Roche-Posay SPF 50+ Anthelios

După cum am promis în ultima postare revin cu review la SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios.

Proprietățile cremei de protecție solară LRP Anthelios:

 • oferă o protecție foarte ridicată cu o textură invizibilă, non-grasă și ultra rezistentă în orice împrejurare;
 • este un SPF foarte rezistent la apă;
 • este rezistent la nisip și transpirație;
 • oferă protecție foarte ridicată SPF 50+;
 • testat alergologic;
 • nu conferă senzație de usturime la nivelul ochilor.

Ingrediente active:

 • Formula SPF 50+ fluid invizibil LRP Anthelios este ultra sigură și minimalistă, cu tehnologia patentată Intelimer ce împiedică migrarea în condiții de căldură și umiditate.
 • Tehnologia XL-Protect – un sistem de filtre pentru o protecție foarte ridicată UVA/UVB.
 • Apa Termală La Roche-Posay cu proprietăți anti-oxidante și calmante.
 • Glicerină pentru hidratarea pielii, Silică și Perlită ce absob apa și grăsimile.

Păreri despre SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios

Cum se simte pe piele SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios

Am încercat acest SPF 50+ LRP fluid invizibil Anthelios în toate situațiile posibile, numai în soarele Australiei nu am ajuns cu el pe ten.

Intră foarte ușor în piele, senzația uleioasă persistă cel mult 5 minute. Machiajul se așază foarte frumos pe el. Rezistă pe piele, nu migrează în condiți de căldură extremă și transpirație.

L-am reaplicat de-a lungul zilei și s-a comportat foarte frumos, ca și cum nu aș fi avut nimic pe piele înainte.

Cum se aplică și cum se manifestă crema în zona ochilor

Este printre puținele SPF-uri de la care nu mă ustură ochii. Îl poți pune în mână și îl aplici fără griji și în zona ochilor. Nu ai nevoie să tapotezi ușor, l-am testat și la soare fără ochelari și nu am avut probleme cu usturimi sau ochi înlăcrimați, lucru care îmi este imposibil la multe alte SPF-uri.

Textura SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios

Textura este una fluidă, după cum sugerează și numele acestui SPF. Gândește-te la o apă albă, pe care încerci să o întinzi pe față.

De unde poți cumpăra SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios la preț avantajos

Produsele La Roche-Posay pot fi cumpărate pe timp de vară din orice farmacie. Iarna rămâne doar online-ul unde poți găsi acest brand de SPF-uri.

Fie vară, fie iarnă, eu dau comanda online de SPF pentru că prețurile sunt mai mici, și per total ies mai bine la buzunar, mai ales atunci când am comandă mai mare.

Am cumpărat SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios de la eMag și de la FarmaciaTei, cu prețul de 55 lei, redus de la 68 lei. Am observat că și în oferta celor de la Fashiondays este disponibil.

În lunile iulie – august SPF – urile beneficiază de reduceri și mai mari, de aceea este posibil să îl găsești la pret și mai bun.

Cum arată pielea după aplicarea SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios

După aplicare pielea are un aspect ușor luminos, dewy. Acest SPF nu lasă urme albe pe față.

Dacă te deranjează aspectul dewy al tenului poți tapota ușor zonele mai luminoase cu un șervețel uscat, asta după ce ai lăsat SPF-ul să intre bine în piele. Sau poți aplica pudră translucidă.

După cum precizam și mai sus, am testat acest SPF în toate situațiile posibile. L-am aplicat după întreaga rutină de dimineață. Altă dată l-am aplicat imediat după ce m-am spălat dimineața cu gelul hidratant de curățare CeraVe.

În ambele situații SPF5 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay s-a comportat impecabil.

Ce îmi place foarte mult la SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios

Dacă nu te-ai prins până acum, SPF 50+ fluid invizibil La Roche-Posay îmi place. Cel mai mult apreciez la această cremă de protecție solară:

 • se absoarbe foarte frumos în piele;
 • nu lasă urme albe;
 • nu am făcut iritații, coșuri în timpul folosirii;
 • nu usucă pielea;
 • se reaplică foarte frumos;
 • pielea are un aspect usor strălucitor, luminos;
 • fiind de dimensiuni mici (50 ml) este foarte practic de purtat în geantă pentru a-l putea reaplica pe durata zilei.

Ce nu îmi place la SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios

 • textura lichidă este destul de greu de manageriat. Mie îmi intră printre degete, pe sub verighetă, inele, mă cam chinui să pun tot produsul pe ten.
 • tot din această cauză (textura lichidă) nu are dozator tip pompiță, ceea ce face cam greu de stabilit când ai aplicat suficient produs (1,25 ml). La primele utilizări îți sugerez să folosești o linguriță dozatoare (găsești așa mică la Nurofen pentru copii) apoi te vei obișnui și vei stabili din ochi cantitatea necesară de produs.
 • tubul este mic, de 50 ml, ceea ce face ca raportul calitate / preț să nu fie excelent atunci când cumperi produsul la preț întreg. Eu obișnuiesc să iau mai multe tuburi într-o singură comandă, atunci când îl găsesc la reducere. Cel mai mic preț cu care l-am cumpărat online a fost de 55 lei.

CONCLUZII

SPF-ul 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios este un produs deosebit de bun, pe care îl voi mai cumpăra, cu siguranță. Motivul?

Cel mai mult îmi place că îl pot aplica fără griji în zona ochilor, zona sensibilă care trebuie neapărat protejată de soare. Și să ai la îndemână un produs pe care să îl poți aplica în orice condiții, fără oglindă, fără grijă în zona sensibilăa ochilor este de neprețuit pentru mine.

Atunci când alegi un SPF trebuie să testezi, să testezi și iar să testezi. Un produs pe care poate prietena ta îl adoră, un produs la care ai citit sute de review-uri pozitive este posibil să nu îți placă, să nu se potriveasca perfect cu tipul tău de ten, cu stilul tău de viață.

De aceea trebuie să testezi orice SPF gentil cu tenul îți iese în cale, iar când ai găsit unul să-l cumperi în cantități cât mai mari, urmărind prețul cel mai avantajos pentru tine, bineînțeles.

Mă bucur că am găsit în România, la preț rezonabil un SPF care să mi se potrivească și nu mai trebuie să aștept cu lunile să îmi vină comanda de SPF din Japonia.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost impresiile mele după folosirea SPF 50+ Fluid invizibil La Roche-Posay Anthelios. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: