Crema Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30 – păreri după utilizare

Am intrat în contact cu produsele Bioderma de relativ puțin timp, cam un an să zic. Am început cu arhi-cunoscuta apă micelară. La una dintre vizitele în farmacie am întrebat ce cremă hidratantă cu SPF rezonabil mi s-ar potrivi.

În anii trecuți foloseam dimineața o cremă hidratantă și apoi aplicam cremă de protecție solară. Dar rămâneam cu un strat albicios pe față mult timp, plus că nu era plăcută la atingere. Îmi simțeam tenul încărcat iar dacă transpiram, și vara transpiri nu glumă, senzația de disconfort era majoră.

Farmacista mi-a recomandat Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30. Am cumpărat-o, fără a ști mare lucru despre ea, dar am avut încredere în brand pentru că nu mă dezamăgise.

Bineînțeles că i-am citit lista de ingrediente, cam în chineză pentru mine, dar pentru asta există beautypedia.

Această cremă Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30 are triplu rol în rutina de îngrijire și protecție a pielii:

  • hidratează tenul uscat
  • protejează împotriva razelor soarelui, deci previne îmbătrânirea pielii
  • are efect de uniformizare și corectare a liniilor fine și a imperfecțiunilor.

După câteva luni de folosire a cremei Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30, deja sunt la al doilea tub cumpărat și aproape terminat, vreau să îți spun de ce am inclus-o în rutina mea de îngrijire.

Crema Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF3 – păreri după utilizare

Ambalajul este foarte practic. Are pompiță și nu riști să curgă mai mult produs decât ai nevoie. Oricum trebuie folosit puțin produs, cam cât o boabă de mazăre mai mărișoară.

Textura cremei este lejeră, dar suficient de consistentă pentru a acoperi micile imperfecțiuni.

Are o culoare rozie care se contopește bine cu pielea mea albă, este aproape insesizabilă pe față.

Acoperă binișor pistruii. Totuși acoperirea nu este la fel de mare ca la un fond de ten. În vara asta m-am pricopsit cu vărsat de vânt iar crema Bioderma nu face față singură la acoperirea semnelor rămase în urma bolii. Dar dacă ai tenul destul de curat o poți folosi lejer fără machiaj.

Este și o bază bună de machiaj, fondul de ten arată impecabil la câteva ore bune după aplicare.

Fiind un produs adresat pielii sensibile nu am avut surprize pe față, deci fără iritații.

Îmi hidratează eficient pielea, chiar nu am simțit nevoia să aplic altă cremă mai puternic hidratantă.

Am cumpărat crema Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF3 din farmacie la prețul de 77 lei. Apoi, a doua oară, am găsit-o la reducere, la 65 de lei. În online am găsit-o aici, aici și aici.

crema-bioderma-hydrabio-perfecteur-spf30

Sunt sigură că spre sfârșitul verii o voi cumpăra din nou, pentru că este un produs eficient, care se potrivește foarte bine cu tenul meu, poate fi aplicat și iarna și vara, fără probleme.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile mele după folosirea cremei Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: