Bioderma Hydrabio Serum – păreri după utilizare

Folosesc Bioderma Hydrabio Serum de două luni de zile, cam de când a început frigul să facă ravagii pe tenul meu.

Prin noiembrie am observat că mi se descuamează pielea pe obrazul stâng, apoi a început și pe dreptul. Inițial am crezut că trebuie să mă exfoliez mai des, să schimb crema cu una mai hidratantă. Am ajuns să nu mai pot folosi fondul de ten pentru că zonele descuamate se vedeau foarte urât. În plus simțeam usturime în zonele afectate atunci când aplicam crema hidratantă.

La sfatul unei farmaciste care mi-a oferit deseori soluții la probleme de piele am început să folosesc Bioderma Hydrabio Serum, dimineața și seara, după demachierea cu apa micelară Sensibio H2O, tot de la Bioderma.

mujo-bioderma-hydrabio-serum-716

Usturimea a încetat, dar zonele descuamate tot roșii rămâneau și parcă pe zi ce trecea se întindeau, se făceau mai mari.

Am ajuns într-un final la dermatolog. Am explicat simptomele, am detaliat rutina de îngrijire, istoric medical etc.

Diagnostic: eczemă seboreică. Pe lângă 2 creme specifice pentru diagnostic, la recomandarea doctorului dermatolog am păstrat în rutina de îngrijire doar produsele Bioderma, pentru că la ele nu aveam reacții adverse.

În lunile reci ale anului am primit recomandarea să folosesc dimineața crema specială pentru eczemă, pentru că aceasta are tendința de a-și face de cap iarna, iar seara Bioderma Hydrabio Serum, bineînțeles după demachierea temeinică.

Ingrediente Bioderma Hydrabio Serum

ingrediente-Bioderma-Hydrabio-Serum

Bioderma Hydrabio Serum este un concentrat hidratant pentru piele deshidratată și sensibilă. Se pretează pentru toate tipurile de ten, în special pentru cele normale și mixte. Pentru tenurile uscate se recomandă folosirea lui împreună cu o cremă hidratantă. Specialiștii Bioderma ne recomandă Hydrabio Lejere sau Hydrabio Rich.

Bioderma Hydrabio Serum este un ser și nu o cremă.

Diferența?

Serul are o textură mai ușoară, mai lejeră față de cremă. Este mai fluid, intră mai repede în piele și hidratează mai în profunzime. Ingredientele acționează mai repede decât cele ale unei creme.

După cum observi și din imaginea de mai sus apa este componenta de bază la Bioderma Hydrabio Serum. Glicerina este un ingredient clasic, care are efect de reparare a tenului. Împreună cu celelalte ingrediente acest ser promite să hidrateze profund pielea.

Ce îmi place la Bioderma Hydrabio Serum

Ambalajul este foarte practic și igienic. Are pompiță și nu riști să curgă mai mult produs decât ai nevoie.

Are consistența unui gel răcoritor, cu o textură foarte lejeră, care intră foarte ușor în piele. De când îl folosesc nu mă mai trezesc cu fața de lut (așa-i zic eu atunci când simt că mă ține pielea).

După aplicare tenul rămâne foarte fin, catifelat, hidratat. Nu se simte deloc încărcat, gras sau lipicios. Ține cu brio loc de primer, este o bază bună pentru machiaj.

Bioderma Hydrabio Serum are printre ingrediente și parfum, dar este foarte fin, aproape insesizabil.

Concluzie: Îmi place Bioderma Hydrabio Serum, se potrivește perfect cu tenul meu sensibil și deosebit de reactiv la stres și radicali liberi.

Este aprobat și de dermatolog, încă un plus pentru Bioderma Hydrabio Serum.

Prețul este unul mediu, în jur de 55 lei pentru un flacon de 40ml. Dar ținând cont că vorbim de îngrijirea tenului, unde costurile pot ajunge foarte mari, prețul mi se pare convenabil. Îl folosesc doar seara și un flacon îmi ajunge aproximativ o lună de zile.

Îl găsești în farmacii, dar și la magazinele online: Notino, emag. Prețuri bune la gama Bioderma am găsit și la Elefant, mai ales când au promoții speciale pe beauty.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile mele după folosirea Bioderma Hydrabio Serum. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: