Peria rotativă Philips pentru păr – păreri după utilizare

Am primit peria rotativă Philips Volumising HP8654 în octombrie, cadou de ziua mea.

De atunci o folosesc la două zile, pentru a-mi aranja părul.

Înainte foloseam un uscător cu perie specială, dar nu eram tot timpul mulțumită de rezultate. Bineînțeles că era și din cauză că uneori mă grăbeam, de multe ori nu aveam chef.

De unde poți cumpăra la preț avantajos peria rotativă Philips HP8654?

Am făcut investigații la magazinele online de electronice și cele mai bune prețuri la peria rotativă Philips pentru volum HP8654 le-am găsit aici și aici.

Îți dau mai multe opțiuni pentru că magazinele online desfășoară periodic promoții, și cine știe, poate o dată o găsești mai ieftină într-o parte, alta dată în altă parte, sau poate ai un voucher la unul dintre magazinele recomandate și mai scazi din totalul facturii.

Ce accesorii conține peria rotativă Philips pentru volum?

 • o perie rotundă de 50 mm (cea pe care o folosesc în 99% din cazuri) din peri naturali de mistreț, cu înveliș ceramic de turmalină, un must-have la produsele electrice de coafare a părului.
 • o perie rotundă de 30 mm, retractabilă, cu peri din plastic, dar cu același înveliș de turmalină.
 • un capac de protecție pentru peria de 50 mm. Are grijă ca perii naturali de mistreț să nu se îndoaie sau să se strice.
ce-contine-peria-rotativa

Peria rotativă Philips pentru volum HP8654 – păreri după utilizare

Să încep cu ce îmi place la peria rotativă Philips Volumising HP8654, pentru că am mai multe de spus:

 • deși pare voluminoasă, și chiar este, peria rotativă Philips este ușor de ținut în mână. Pentru mai mult volum atunci cand mă coafez cu peria țin mâna ridicată sus, deasupra capului și nu am nicio durere musculară după folosire, este ușurică.
 • butoanele pentru setat sensul rotirii sunt ușor accesibile, nu îți trebuie degete de pianistă pentru a ajunge la ele.
butoane-perie-rotativa
 • peria are 2 trepte de viteze. Când am timp (aprox. 30 de minute) folosesc prima treaptă, atunci când mă grăbesc a doua treaptă. Având părul de lungime medie, până la umeri, o coafare cu peria rotativă Philips poate dura până la 30 de minute, când părul este mai umed, dar și mai puțin în cazul în care părul este aproape uscat. Recunosc că de multe ori nu am răbdare să las părul să se usuce în proporție de 80% în prosop. Dar chiar și așa nu îmi simt părul mai afectat.
 • capul rotativ de 50 mm, cel cu perii de mistreț, este preferatul meu. Perii de mistreț sunt foarte maleabili și dacă îți împarți părul în 4-6 suvițe (depinde și de cât de des ai părul) nu rămâi fără podoabă capilară. De perie se prind câteva fire de păr, dar nimic de speriat. În peria de la uscător rămânea mai mult păr, deci încă o bulină albă pentru peria rotativă Philips Volumising HP8654.
perie-peri-naturali
 • cea mai mare bulină albă pe care o acord periei este pentru rezultatul final al coafurii mele. În toată viața mea nu am fost mai mulțumită de un produs de coafare a părului decât cum sunt acum. No bad hair days for me, anymore! :) . Și chiar dacă știu că în următoarele două zile nu voi ieși din casă tot îmi aranjez părul cu peria, doar așa ca să mă simt bine și să văd o față veselă când mă uit în oglindă.
coafura-cu-peria-rotativa
 • dă volum coafurii, chiar dacă doar pentru câteva ore, în cazul meu. Dar eu am și firul de păr foarte fin și nu folosesc spumă de păr sau fixativ pentru a nu-l încărca.
 • după câteva luni de folosire intensă zic eu, perii din păr de mistreț nu s-au stricat, nu au căzut, deci se merita investiția.
 • nu îmi simt vârfurile afectate, dar am și grijă de ele. O dată pe săptămână aplic ulei de cocos, pentru 5-6 ore, înainte de a mă spăla pe cap, la 2-3 uscări aplic ulei de argan, doar pe vârfuri, și folosesc la fiecare spălare balsamul leave-in de la L’Oreal. E de copii, dar își face treaba exemplar și nici nu are parabeni.

Am ajuns la ce nu îmi place la peria rotativă pentru volum Philips HP8654

 • pe cât de mult iubesc peria de 50 mm pe atât de mult disprețuiesc peria retractabilă. Am încercat să o folosesc de câteva ori, m-am uitat și la tutoriale pe youtube, poate-poate mai învăț vreun truc. Nu îi dau de cap. Ori am eu părul prea scurt. Mă trage de păr, lucru care nu mi se întâmplă când folosesc celălalt cap de perie. Când reușesc să nu îmi smulg părul din cap folosind capul retractabil mi se pare că nu face deloc onduleuri, nici măcar unele lejere. Așa că pentru onduleuri voi folosi în continuare ondulatorul clasic, tot de la Philips.

Concluzie: Oricât de mult îmi displace capul retractabil al periei, cel de coafare cu peri de mistreț face toți banii. Nu vreau să îmi mai imaginez viața fără o perie rotativă de calitate, cum este aceasta de la Philips. Cred că prietenele mele s-au săturat de cât de mult le-am lăudat această perie. :)

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost impresiile mele după folosirea intensivă a periei rotative pentru volum Philips Volumising HP8654. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: