Șamponul fără parabeni perfect pentru părul meu fin

Trăim într-o perioadă în care consumul este la putere și câteodată ne facem rău cu mâna noastră, inconștient, folosind produsele cosmetice care promit minuni. Unele dintre ele fac minuni, recunosc, dar pe lângă beneficii ne fac și rău.

Poate nu-ți dai seama, dar dușul și îngrijirea pielii în fiecare zi te pot afecta. Majoritatea cremelor, a gelurilor de duș și a șampoanelor au în componența parabeni și siliconi. Daca stai să citești despre aceste substanțe aici, te cam sperii.

Eu am pățit-o pe pielea mea. Pe lângă faptul că am devenit alergică la anumiti compuși, mai ales la cei din anumite branduri de gel de duș, endocrinologul și dermatologul mi-au interzis să mai folosesc creme și în general cosmetice care conțin parabeni.

Nu zic că problema mea medicală este cauzată doar de parabeni, mai este și factorul ereditar, condițiile de mediu, etc. Dar ca o rezolvare mi s-a propus un stil de viață sănătos, nu doar alimentar ci și cosmetic :) .

Săpunuri și geluri de duș fără parabeni, creme și produse cosmetice mai găsești. La șampon problema stă altfel. Având un păr fin, pe care-l vopsesc periodic, la salon ce-i drept, am nevoie de un șampon bun, care să îmi păstreze podoaba capilară sănătoasă, strălucitoare, să-mi dea volum, știi tu.

Consultându-mă cu coafeza, aceasta mi-a propus un șampon profesional dar pentru copii de la L’oreal. Și un balsam din aceeași gama, pentru că părul meu se rupe foarte ușor atunci când îl pieptăn: șampon și balsam pentru copii L’Oreal Professionnel Nature Tendresse Kids.

L-am cumpărat, cam reticentă ce-i drept, dar m-am gândit că dacă nu mi se potrivește mie îl va folosi fetița, pentru ca și la ea trebuie să am grija la atacul parabenilor.

Păreri despre șamponul pentru copii L’Oreal Professionnel Nature Tendresse Kids

L'Oreal Professionnel Nature Tendresse Kids

Miroase a vară, a piersici, superb, daca îți place acest iz :) . Și eu și fetița am fost încântate.

Indiferent de cât de gras este părul, pui un strop-două de șampon în palmă și face o mulțime de spumă. Eu mă spăl de două ori cu șampon, iar pe fetiță doar o dată.

Se clătește foarte ușor, iar balsamul este leave-in. Pe părul fetiței aplic balsamul pe toată lungimea, pentru că are părul destul de lung și mă cam chinuiam la pieptănat. Eu aplic balsamul doar pe vârfuri, pentru că am păr cu tendință de îngrășare.

Părul se usucă un pic mai greu, cel puțin așa mi se pare mie. Dar este mai ușor de coafat și de aranjat. Iar părul fetiței nu se mai încurcă așa de tare (are părul lung și era un chin la pieptănat).

Ca și aspect, părul este strălucitor, pare mai sănătos, nu se mai rupe așa de ușor la pieptănat.

Șamponul dă volum părului, la mine pentru câteva ore, dar așa este părul meu. Toată viața „m-am plâns” pentru că orice produs pentru volum am folosit ori îmi încărca părul ori la primul vânt coafura era ruinată și volumul dispărea.

La coafor șamponul și balsamul costă în jur de 150 de lei, împreună. Pe internet l-am găsit mai ieftin, deci îți dai seama de unde îl voi cumpăra de acum înainte.

Șampon pentru copii L’Oreal Professionnel Nature Tendresse Kids – cumpără-l online de aici, de aici sau de aici.

Balsam pentru copii L’Oreal Professionnel Nature Tendresse Kids – cumpără-l online de aici sau de aici.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi în pas cu tendințele în modă și home-deco, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Aceasta a fost recomandarea de astăzi: șamponul și balsamul din gama L’Oreal Professionnel Nature Tendresse Kids. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: