12 modalități de decorare a unui perete alb

mujo-idei-decorare-perete-alb

Ai renovat și ai rămas cu un mare perete alb gol goluț?

Pereții albi nu trebuie să fie plictisitori. Cu un pic de inspirație pot deveni punctul de atracție, culoarea și inima încăperii.

Gândește-te la marele perete alb ca la o pânză pentru pictură, un canvas pe care îl poți decora după placul inimii tale. Un pic de culoare, o textură deosebită, o compoziție de tablouri de familie, ai de unde alege.

Mai jos am selectat câteva decoruri superbe cu foști pereți albi convertiți în punctul focal al camerei, așa ca un mic ajutor pentru inspirația ta.

Cum să decorezi un perete alb

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-01
Sursă foto

Atunci când decorul camerei tale este dominat de nuanțe reci ca gri, albastru sau verde, un perete alb poate da strălucire interiorului. Decorează-l cu un tablou simplu, în aceleași tonuri reci.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-02
Sursă foto

Un dormitor alb este diafan, liniștitor, relaxant. Dar cu pereții albi poate fi considerat fără personalitate. Adaugă decorațiuni în tonuri calde, de exemplu o minunăție ca cea din fotografia de mai sus.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-03
Sursă foto

O serie de tablouri minimaliste, cu grafică geometrică se potrivesc de minune cu decorul pe tonuri albe, minimalist.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-04
Sursă foto

Dacă îți plac decorațiunile de lemn poți opta pentru ele pentru a înveseli un perete alb.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-05
Sursă foto

După cum spuneam și mai sus, un perete alb este un canvas gol special pentru imaginația ta. Îl poți decora cu o serie de tablouri, nu prea matchy-matchy pentru un strop de personalitate. Iar dacă ai un copil și alegi să-i înrămezi lucrările de suflet se va simți apreciat și iubit.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-07
Sursă foto

Un perete alb prinde viață cu ajutorul unui tablou vibrant, plin de culoare, alături de niște lămpi superbe, vesele, care se potrivesc la perfecție cu gama coloristică a tabloului.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-08
Sursă foto

Poți miza pe contrastul dintre lemnul închis ca tonalitate și albul peretelui pentru a înviora decorul livingului tău. Adaugă o vaza cu flori de câmp, în nuanțele sezonului, câteva perne decorative colorate și ai terminat decorul.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-09
Sursă foto

Dacă ai un perete alb liber și o mulțime de cărți te poți juca cu rafturile suspendate sau poți comanda o bibliotecă personalizată conform gusturilor și nevoilor tale pentru a umple spațiul.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-010
Sursă foto

Casă minimalistă, decor minimalist. Un perete prea alb și prea goluț poate fi decorat cu o serie de tablouri, la fel de simple și de minimaliste ca restul camerei.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-011
Sursă foto

Deși îmi plac decorațiunile interioare clasice și simple în același timp, tipul de iluminare ales mai sus mi-a trezit interesul. Deși nu aduce culoare designului monocromatic ales, prin nonconformist soluția pentru iluminat camera devine punctul focal al spațiului.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-012
Sursă foto

Poți înfrumuseța o zonă sau un perete prea albe cu ajutorul unor perdele sau draperii într-o nuanță feminină, veselă, care se potrivește de minune cu restul decorațiunilor.

mujo-cum-sa-decorezi-pereti-albi-013
Sursă foto

O decorațiune interesantă în relief poate deveni punctul focal pe un perete alb. Se potrivește foarte bine cu tonuri calde de lemn deschis la culoare.

Mai multe idei de decorațiuni interioare găsești în catalogul Mujo de magazine online recomandate.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost cele 12 modalități de decorare a unui perete alb pe care ți le recomandă cei mai în vogă designeri de decor interior. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: qarmazi.com