Rafturi de carti suspendate – fii nonconformista!

Ai profitat de reducerile masive la carti din ultimul timp? Ti-ai umplut biblioteca si nu mai ai loc unde sa le pui? Te gandesti deja sa-ti iei o biblioteca mai mare sau sa renunti la sertarele de lenjerie pentru a face loc cartilor?

La rafturi de carti suspendate pentru pereti te-ai gandit? Ar arata bine in sufragerie, mai ales daca ai camere mari, luminoase. Tot uitandu-ma dupa oferte si produse originale, nonconformiste la magazinele online de decoratiuni interioare am gasit doua rafturi de carti suspendate care arata super.

Raftul de carti Macrame este un pic mai scump decat modelul Flexa Red. Ca design este nonconformist, modern, ideal pentru un living minimalist.

Raftul de carti Flexa Red este din metal invelit in aluminiu, metacrilat, la un pret accesibil, chiar la reducere in acest moment. Poti lua mai multe rafturi de carti suspendate Flexa si sa le aranjezi pe pereti intr-un mod original.

Ambele rafturi le gasesti in mai multe variante de culori.

Da click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre pretul si disponibilitatea rafturilor de carti recomandate.

Rafturi de carti suspendate la oferta

Raft carti Macrame negru
Raft carti Macrame negru

Te intereseaza si alte rafturi de carti sau articole de design interior simple, dar nonconformiste? Vezi aici mai multe accesorii practice care se potrivesc in orice spatiu, in combinatii inedite de materiale care transforma un spatiu simplu intr-unul original si modern, cu aer tineresc.

Acestea au fost cele 2 rafturi de carti suspendate pe care ti le recomand. Iti multumesc pentru vizita! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: