Review: L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer – șampon, mască, balsam

Pentru postarea de astăzi mi-am propus să laud gama L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer – șampon, mască și balsam leave-in. Mai jos am detaliat cum am ajuns să folosesc aceste produse de îngrijire a părului, ce probleme îmi propun să rezolv și să țin sub control utilizând șamponul, masca și balsamul L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer.

Cum am ajuns să folosesc L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer

De iarna trecută, după o perioadă foarte stresantă, mi-a rămas „cadou” o eczemă seboreică pe față și pe scalp. Tenul l-am rezolvat, conform indicațiilor doctorului dermatolog cu o combinație de creme speciale pentru această afecțiune.

Pentru scalp tratamentul a fost mai greu și mai îndelungat. Și cu repercusiuni asupra firului de păr. Pentru a mă spăla pe cap am folosit un gel de curățare, la ambele șamponări, plus un balsam foarte bun zic eu, dar care nu a fost suficient pentru a contracara efectele agresive ale gelului.

Pentru că am încredere în specialiști am apelat la ajutorul coafezei, care a observat și ea la ultimele programări că am părul mai uscat, în special la vârfuri.

Uscarea asta excesivă, împreună cu decolorarea părului, pentru că îmi place blondul, au dus la deteriorarea firului de păr, făcându-l mai aspru, mult mai fragil. Se rupe foarte ușor deși îl pieptăn foarte-foarte atentă să nu îl agresez. Am și o perie specială pentru a-l descurca atunci când este ud. Împreună cu coafeza am pregătit un plan de atac, pentru că nu vreau să mă tund pixie în viitorul apropiat :) .

Mi-a propus să încerc cele trei produse din gama L’Oreal Professionnel: șampon, mască și balsam leave-in.

La prima șamponare să folosesc în continuare gelul de curățare a scalpului, apoi să aplic produsele din gama L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer. Zis și făcut.

La o lună și un pic de folosire intensă, spălat pe cap o zi da, una nu, am tras și concluzii despre efectele produselor din gama L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer.

Ce mi-a plăcut la gama L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer

Despre gama L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer pot să spun că este special concepută pentru un efect fortifiant, anti-rupere al părului decolorat, fragil și subțire. O formulă profesională, îmbogățită cu vitamina B6 și biotină, ce oferă rezistență, cu acțiune anti-rupere instantanee și intensă. Părul se simte mai rezistent, mai puternic și moale la atingere, ușor de coafat.

#1 Șampon L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer – păreri după folosire

Șamponul L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer are ambalaj frumos, ușor de folosit cu dozare tip pompiță. Este deosebit de economic. După cum spuneam mai sus la prima șamponare folosesc Ivatherm. Pentru cea de-a doua este suficient doar o pompiță de șampon L’Oreal.

Are o culoare roz, foarte girly, este plăcut la miros, face multă spumă. Se clătește ușor lăsând părul moale, cu o senzație de curat. Asta este și menirea lui, nu-i așa?

#2 Masca L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer – păreri după folosire

Masca fortifiantă anti-rupere L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer are o culoare pastelată roz deschis. Este foarte economică, nu îți trebuie decât foarte puțin produs pentru că se întinde foarte ușor pe vârfurile deteriorate.

Eu am păr cu tendință de îngrășare. Deci aplic orice tip de mască doar pe vârfuri. Pentru a beneficia la maxim de efectul de hidratare al măștii L’Oreal îmi usuc părul ușor cu un prosop înainte de a aplica masca. Las să acționeze 3-5 minute.

Masca se clătește ușor, nu la fel de ușor ca șamponul totuși. Părul se simte hidratat, foarte moale, parcă un pic mai gros, mai puternic.

mujo-masca-loreal-biotin-inforcer
mujo-masca-loreal-biotin-inforcer-detaliu-roz

#3 Balsam leave-in L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer – păreri după folosire

Balsamul leave-in L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer are un ambalaj cu dozare cu pompiță, ceea ce face îl face să fie foarte economic. Se întinde ușor pe vârfuri și nu se clătește. Acționează ca un strat protector al firului de păr atunci când folosim perii de coafat sau chiar și clasicul uscător.
mujo-balsam-loreal-biotin-inforcer
Toată gama de produse L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer protejează și culoarea vopselei, un alt plus de care mă bucur.

De unde poți cumpăra gama L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer

Fiind produse profesionale le poți achiziționa de la saloanele de înfrumusețare. Masca și balsamul le-am cumpărat și eu de la salon. Șamponul l-am căutat la magazinele online, pentru că la salon nu era momentan pe stoc și nu mai aveam răbdare să-l aștept. Oricum prețul era un pic mai mic la magazinele online și am profitat și de transport gratuit.

Cele mai bune prețuri la produsele din gama L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer le-am găsit la eMag și la Esteto.

Atunci când le cumperi pe toate ți se poate părea că plătești cam mult, undeva în jurul a 200 lei. Dar sunt produse foarte economice, nu este nevoie să folosești mult la o utilizare. La mine nici nu se observă că am folosit masca, după cum poți observa din imaginile de mai sus. Iar părul meu arată foarte bine, nu se mai observă vârfurile uscate și despicate, nu se mai încurcă atât de tare și nu se mai rupe.

Așa arată părul meu blond și delicat (no more) după ce am folosit gama L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer.

mujo-par-blond-loreal-biotin-inforcer

Concluzia mea este că se merită efortul financiar inițial, aceste produse din gama L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer având un raport calitate/preț excepțional.

Gama L’Oreal Professionnel are mai multe produse, fiecare specific unei anumite probleme a podoabei capilare. De aceea îți recomand să ceri părerea unui specialist înainte de a cumpăra, pentru a fi sigură că alegi cel mai bun și mai potrivit produs pentru părul tău.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost impresiile mele după folosirea gamei de produse de îngrijire a părului L’Oreal Professionnel B6 Biotin Inforcer. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: