Ghete de iarnă cu blană în interior – recomandări online

ghete de iarna cu blana in interior

Te-au luat zăpezile prin surprindere? Dacă ești o friguroasă ca mine îți trebuie, pe lângă o geacă groasă și pufoasă, și încălțăminte de iarnă pe măsură.

Ianuarie și februarie sunt lunile cele mai friguroase ale anului, deci ar trebui să accepți că o pereche de ghete de iarnă cu blană în interior sunt bune la casa omului, sau în situația de față în picioarele tale.

Ca de obicei am luat cu asalt magazinele online de încălțăminte și am făcut o selecție de ghete îmblănite, unele mai joase, altele mai înalte, dar toate perfecte pentru lunile înzăpezite de iarnă. Dă click pe poze pentru a afla prețul ghetelor cu blăniță care te interesează. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Ghete de iarnă cu blană în interior

Ghete Analis negre
Ghete Analis negre

Ghete Cleto camel
Ghete Cleto camel

Poate că aceste ghete de iarnă cu blăniță nu sunt la fel de elegante ca cele cu tocuri înalte, la fel de finuțe ca cizmele din piele întoarsă, dar când ești nevoită să mergi prin zăpadă cred că confortul primează. Oricum le vei purta la blugi sau pantaloni groși, cu o geacă de eschimos și combo-ul căciulă-mănuși corespunzător.

Ghete dama Narnia khaki
Ghete damă Narnia khaki

Ghete dama Panova negre
Ghete damă Panova negre

Prețurile ghetelor de damă îmblănite alese pentru această selecție nu depășesc suma de 130 de lei, unele dintre modele intrând chiar la reduceri începând cu 4 ianuarie. Prețuri accesibile pentru niște ghete de iarnă cu blană, nu-i așa? Și chiar dacă nu au aerul ăla fashion elegant, măcar ne țin de cald în aceste zile de iarnă geroasă.

Ghete dama Zarina blana la interior
Ghete damă Zarina blană la interior

Ghete Aki camel
Ghete Aki camel

Ghetele și cizmele cu blană, pe interior sau chiar pe exterior, sunt articole vestimentare sport. Fiind un pic voluminoase trebuie să fii atentă la proporții atunci când le porți. Alege pantaloni skinny sau colanți grosi, împreună cu un pulover pufos grosuț pentru a echilibra ținuta.

Ghete casual dama maro
Ghete casual damă maro

Ghete dama Loredana maro
Ghete damă Loredana maro

Ghete casual Rieker bleumarin
Ghete casual Rieker bleumarin

Ghete Robus negre
Ghete Robus negre

Cizme de iarnă cu blană în interior

Cizme Hant camel
Cizme Hant camel

Cizme Galit negre imblanite
Cizme Galit negre îmblănite

Când zici cizme cu blăniță te gândești la cizmele stil Ugg, nu-i așa? Am ales și pentru această selecție de încălțăminte blănoasă de iarnă o pereche de cizme Ugg la preț avantajos, din colecția de sezon a magazinului online Matar. Mai multe recomandări  de cizme Ugg ieftine pentru iarnă găsești și aici.

Cizme Taus negre imblanite
Cizme Taus negre îmblănite

Cizme Ugg
Cizme Ugg

Te interesează și alte modele de cizme și ghete pentru iarnă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online de cizme.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de ghete de iarnă cu blană la interior, dar și câteva cizme îmblănite pentru femei. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Credit foto: www.huffingtonpost.com