12 genți office de damă pentru primăvară

De multe ori mi-am pus întrebarea: „De câte genți are nevoie o femeie?”.

Dacă ar răspunde un bărbat răspunsul ar fi sec: una de zi, una de seară și în unele cazuri fericite, o geantă office pentru birou. Dacă ar răspunde o femeie la această întrebare răspunsul ar fi „nenumărate” :) .

O femeie poate trăi și cu două genți, pentru că suntem ingenioase și ne descurcăm în toate situațiile, nu-i așa? Dar e ca și cum am trăi doar cu pâine și apă. Mai avem nevoie și de alți nutrienți (genți) pentru a trăi „sănătos”.

Toate cred că visăm la dulapurile pe care le vedem în „Cribs” sau prin casele vedetelor, dar realitatea este că puține dintre noi avem spațiul necesar de depozitare pentru foarte multe genți.

Ne-ar trebui un „rotisor” de genți, pentru a le depozita corespunzător, ca să nu se mai îndoaie mânerele, să nu se mai șifoneze pielea întoarsă. Până una alta am găsit pe internet o idee de depozitare a genților de damă, indiferent de model: shopper, messenger, poșete mici, genți office. Interesant, nu-i așa?

Sursă foto
Sursă foto

Tot făcând inventarul genților pe care m-am hotărât să le mai port în acest an și al celor pe care le donez, am observat că am rămas doar cu genți casual. Îmi lipsește din garderobă o geantă office.

Deci fuguța la magazinele online pentru a vedea ce modele de genți office de damă sunt și la ce prețuri. Am selectat mai jos modelele de genți office de damă care mi-au plăcut.

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe detalii despre gențile office de damă care îți plac și ție. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Genți office de damă – recomandări online

Geanta Edith neagra
Geantă Edith neagră

Geanta Vittoria gri fier
Geantă Vittoria gri fier

Geanta dama din piele Kaipo
Geantă damă din piele Kaipo

Geanta office Ivanka Trump
Geantă office Ivanka Trump

Gențile office le recunoști prin liniile drepte, prin designul minimalist și prin culorile neutre: bleumarin, negru, bej, multe tonuri de maro. Dar primăvara și vara poți purta și o geantă office pastelată la un outfit elegant de birou.

Geanta Debora verde
Geantă Debora verde

Geanta Nissa grej
Geantă Nissa grej

Geanta Nucelle piele naturala
Geantă Nucelle piele naturală

Gențile office de damă se potrivesc cel mai bine la ținute clasice de birou.

Asta nu înseamnă că nu pot fi purtate și la ținute casual, dar tot un pic spre elegant, cu pantofi oxford de exemplu.

Trebuie să recunoști că arată ciudat o geantă office la un outfit cu adidași sau teniși.

Gama de genți casual pe care le poți cumpăra online la prețuri deosebit de mici este atât de variată încât este păcat să comiți un fashion faux pas și să porți geanta office la adidași sau teniși.

Tot plimbându-mă pe la magazinele online îți recomand secțiunea de genți eMag și secțiunea de genți Elefant pentru modele ieftine și drăguțe din piele ecologică dar și din piele naturală.

Geanta Antonia caramel
Geantă Antonia caramel

Geanta Guess
Geantă Guess

Geanta Jovanna neagra
Geantă Jovanna neagră

Te interesează și alte modele de genți de damă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online.

Pentru a vedea mai multe articole vestimentare care se potrivesc de minune cu gențile office de damă îți recomand sa răsfoiești ghidul nostru personalizat pentru femeia care iubește stilul elegant.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de genți office de damă, pe care ți le recomand de la magazinele online din România. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured photo: kayture.com