Genți shopper din pânză, piele ecologică și piele naturală – recomandări online

Dintre toate tipurile de genți pe care o femeie ar trebui să le aibă, mai ales dacă este mamă, pe primul loc se situează cea shopper. Acest tip de geantă XXL, de dimensiuni mari, care poate fi purtată și pe umăr m-a salvat de nenumărate ori: la cumpărături, la joacă cu fetița sau chiar la o simplă plimbare prin parc cu familia.

Nici nu poți să-ți închipui câte obiecte încap in ea: de la jucării, la sticle de apă, la schimburi de haine și pamperși, șervețele etc. Mămicile știu. Mai ales când renunți la cărucior îți trebuie neapărat o geantă mare, încăpătoare, cu bretele lungi pentru a o putea purta pe umăr.

Am căutat la magazinele online preferate din România genți shopper pentru toate gusturile și buzunarele. Pe cele care mi-au plăcut, și au fost câteva :) , le-am inclus în selecția de mai jos. Prețurile genților shopper din selecție încep de la 49 lei și ajung la 700 lei.

Dă click pe poze pentru a afla prețul și disponibilitatea genților shopper xxl care îți plac. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Genți shopper ieftine – modele din pânză și piele ecologică

Geanta shopper fuchsia
Geantă shopper fuchsia

Geanta Forever21
Geantă Forever21

Geanta Pepe Jeans
Geantă Pepe Jeans

Geanta shopper Franziska
Geantă shopper Franziska

Geanta Winona bej
Geantă Winona bej

Geanta shopper bej Maluca
Geantă shopper bej Maluca

Geanta Nine West Toasted
Geantă Nine West Toasted

Genți shopper din piele naturală – recomandări online

Geanta shopper maro Markese
Geantă shopper maro Markese

Geanta shopper din piele tabac
Geantă shopper din piele tabac

Geanta shopper din piele Roberta M.
Geantă shopper din piele Roberta M.

Geanta knitted Renata Corsi
Geantă knitted Renata Corsi

Dacă tot am văzut de unde să le cumpărăm, să analizăm cum să le purtăm cu stil.

  1. Sunt genți exclusiv pentru ținute de zi, casual.
  2. Îți plac culorile îndrăznețe și printurile? Fă din geanta shopper cu animal print sau culori metalice atracția ținutei tale. Păstrează restul outfit-ului cât mai simplu.
  3. Dacă geanta ta shopper este într-o nuanță neutră (maro, bej, negru, gri) ținuta ta trebuie să aibă un pic de culoare.
  4. Citeam ieri un articol despre ținutele all black, cum că inspiră respect, eleganță, stil. Eu, care sunt înnebunită după cum îmi stă cu negru, bineînțeles că am fost încântată. Oricum chiar dacă mă îmbrac în negru din cap până în picioare am grijă ca accesoriile să fie colorate sau măcar oja și machiajul să fie mai vesele.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din fashion și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de genți shopper, din pânză, piele ecologică și piele naturală, modele pentru toate gusturile și pentru toate bugetele. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: