14 adidași colorați în tendințe pentru femei

Toți doctorii ne recomandă cât mai multă mișcare, mai ales pentru că stăm foarte mult în fața calculatoarelor. Iar dacă nu ai timp să ajungi la sală, fă măcar o plimbare de seară prin parc, la aer curat.

Dar ca să te bucuri de plimbare îți trebuie încălțăminte comodă. Oricât de frumoși ar fi pantofii eleganți cu toc înalt, și oricât de bine ai arăta în ei, la plimbare îți recomand adidași sau teniși.

Îmi aduc aminte că acum câțiva ani călătoream prin Roma cu metroul, dis-de-dimineață. Doamnele și domnisoarele, îmbrăcate în costume cu fustă sau cu pantaloni și chiar în rochii elegante, clar pentru birou, erau încălțate cu adidași cât mai comozi. Abia în fața clădirii de birou îți scoteau din geantă pantofii cu toc și-și schimbau adidașii. Atunci mi s-a părut un pic deplasat, dar acum că se poartă foarte mult amestecurile de stiluri elegant și casual chiar le apreciez pe italience :) .

În acest an se poartă adidașii cât mai colorați. Îi vezi peste tot, la ținute monocrome, all black, la ținute sport dar și la cele un pic mai elegante.

Poți alege o pereche de adidași de alergat, running-uri, mai ales cei Nike sunt deosebit de comozi. Ori poți opta pentru o pereche de adidași Nike Air Max, cât mai colorați. Multe modele la reducere găsești aici.

Mai jos am făcut o scurtă selecție de 14 adidași trendy colorați, modele în tendințe pentru femei. Pentru mai multe detalii și prețuri (majoritatea sunt la reducere) dă click pe poze. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online care îi comercializează, de unde îi poți cumpăra.

Adidași colorați în tendințe – recomandări online pentru femei

Adidasi Cole Haan
Adidași Cole Haan

Tenisi Nine West Telly
Teniși Nine West Telly

Îți vine să crezi că Nine West are în colecție și adidași? Și chiar unii foarte colorați, în tendințe ideali pentru toamna 2015.

Adidasi Reebok Skyscape
Adidași Reebok Skyscape

Tenisi Reebok Sublite Escape
Teniși Reebok Sublite Escape

Prima mea pereche de adidași de firmă, pe care i-am cumpărat cu banii mei, au fost Reebok. Îmi aduc și acum aminte cât de ușori și de comozi erau. Nici nu îi simțeam în picioare.

Adidasi New Balance Classics
Adidași New Balance Classics

Adidasi Skechers Sunset
Adidași Skechers Sunset

Mai multi adidași clasici New Balance pentru femei găsești aici.

Adidasi Reebok Skyscape
Adidași Reebok Skyscape

Adidasi Dansko Shayla
Adidași Dansko Shayla

Tenisi Puma Sport Fashion
Teniși Puma Sport Fashion

Adidasi Reebok Skyscape Pink
Adidași Reebok Skyscape Pink

Adidașii Puma de mai sus nu sunt atât de colorați pe cât mi-am propus pentru modelele din această selecție. Dar combinația de negru cu portocaliu, plus accentele animal print mi-au furat inima. Și portofelul :) !

Tenisi Marika Smash TD
Teniși Marika Smash TD

Pantofi sport Nike Air Pegasus 83
Pantofi sport Nike Air Pegasus 83

Modelele de pantofi sport din această selecție au prețuri peste 200 de lei. Dacă te interesează pantofi sport, teniși sau adidași ieftini, cele mai avantajoase oferte le găsești aici.

Tenisi Ryka Kinetic
Teniși Ryka Kinetic

Pantofi sport Nike Genicco
Pantofi sport Nike Genicco

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de adidași colorați în tendințe pentru femei, perfecți pentru ținutele casual de toamnă. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: