12 genți made in Italia superbe de la magazinele online

Italienii sunt renumiți în lumea întreagă pentru pizza, pentru colecțiile de modă, dar și pentru accesoriile din piele realizate cu maximă atenție la detalii și design. Amintesc aici renumitele genți Furla, Gucci, Armani, Versace.

Prețul genților made in Italy de la brandurile enumerate mai sus sunt pe măsura notorietății lor. Oricum, un pic cam scumpe pentru publicul larg.

Dar mai sunt și alte branduri italiene de genți și accesorii din piele, mai puțin cunoscute, cu prețuri mult mai accesibile și design impecabil.

Am căutat pe la magazinele online preferate astfel de colecții de genți made in Italia, la prețuri care să nu depășească 350 de lei, genți din piele naturală pentru doamne și domnișoare care pun mare preț pe calitatea accesoriilor.

Dă click pe poze pentru a afla prețul genților made in Italy care te interesează din selecția de mai jos. Vei fi redirecționată către pagina magazinelor recomandate, de unde le poți cumpăra online.

12 genți made in Italia la prețuri accesibile

Geanta made in Italia Romina
Geantă made in Italia Romina

Geanta Casatti Dream verde
Geantă Casatti Dream verde

Am încercat să aleg genți made in Italia pentru toate gusturile: unele potrivite stilului office, altele speciale pentru stilul casual și unele care pot fi purtate la aproape orice ținută. Și la culori am încercat să aleg mai multe nuanțe, deși cred că tendințele de toamnă m-au marcat și fără să îmi dau seama am selectat foarte multe genți care se vor purta în sezonul ce urmează.

Geanta Made in Italia CamillaGeanta Made in Italia Camilla
Geantă Made in Italia Camilla

Geanta made in Italia Rossella BluetteGeanta made in Italia Rossella Bluette
Geantă made in Italia Rossella Bluette

Gențile în formă de trapez sunt în vogă în acest an, deci nu putea lipsi măcar un model cu aceasta formă. Vezi mai multe recomandări de genți trapez.

Geanta Casatti Feedom negru
Geantă Casatti Feedom negru

Geanta made in Italia Cristiana Oliva
Geantă made in Italia Cristiana Oliva

Geanta Francesca Moretti Luisa ruginiu
Geantă Francesca Moretti Luisa ruginiu

Geanta Casatti Optimism negru
Geantă Casatti Optimism negru

Pentru zilele când avem nevoie de genți mari unde să încapă și un laptop, diverse acte, portofel și tot ceea ce este necesar am selectat și câteva genți tote și genți shopper, care se remarcă prin liniile drepte, designul minimalist și dimensiunile mari.

Geanta Francesca Moretti Diana gri
Geantă Francesca Moretti Diana gri

Geanta Dessaga Roma negru
Geantă Dessaga Roma negru

Geanta Dessaga Napoli rosu aprins
Geantă Dessaga Napoli roșu aprins

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de genți de damă made in Italy, modele care mi-au plăcut de la magazinele online preferate. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: