6 motive pentru a-ți cumpăra o geantă tote

Poșeta tote este cea mai versatilă geantă pe care o poți deține.

Acest tip de geantă este preferata celor mai multe femei. Asta pentru că este elegantă, este comodă, încăpătoare, șic, un accesoriu care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă.

Îți dau și 6 motive pentru care să optezi întotdeauna pentru o geantă tote, asta în cazul în care nu ai deja câteva și ai trăit pe pielea ta avantajele.

#1 Este șic și funcțională în același timp.

Și mai este și la modă în acest sezon. Ai o multitudine de genți tote dintre care să alegi modelul potrivit pentru tine ca mărime și culoare. Poți opta pentru una de firmă, de la un designer foarte cunoscut sau pentru una no name dar care arată foarte bine și nu-ți dă bugetul peste cap.

#2 Geanta tote are dimensiuni mari.

Ai putea spune că este prea mare. La prima vedere așa este. Dar ce te faci atunci când vrei să ții în geantă și alte lucruri, nu doar telefonul, portofelul și un pachet de șervețele? Dacă ai un laptop, o agendă mare, chiar un bagaj pentru copii?

Alegi o geantă tote. Este singura geantă care arată impecabil și încărcată de bagaje dar și mai puțin încărcată.

#3 Geanta tote este deosebit de versatilă.

Poți să o folosești ca geantă de cumpărături, ca geantă de sală, ca geantă office de birou, ca geantă de plaja (mă refer aici la modelele din pânză), ca geantă de mers la cursuri etc.

#4 Varietatea de modele și materiale este foarte mare.

Fiind accesorii atât de iubite și de căutate găsești genți și poșete tote în toate materialele posibile: pânză, cauciuc, poliester, piele naturală, piele întoarsă, imitație de piele. Am văzut pe yoytube tutoriale despre cum poți să-ți faci singură o geantă tote, dintr-un tricou, dacă ești îndemânatică la lucru manual.

#5 Gențile tote sunt rezistente.

Dacă alegi un material de calitate și nu mă refer doar la cele de firmă ci și la replici bine executate, te poți bucura de geanta ta tote o mulțime de ani. Asta cu condiția să nu o porți chiar în fiecare zi, să o cureți periodic. Trebuie să o ții într-o pungă subțire din bumbac atunci când nu o folosești pentru a împiedica depunerea prafului și a murdăriei.

#6 Gențile tote sunt un cadou perfect pentru femei.

Nu cred că există femeie care să spună:” Vai, am prea multe genți. Nu știu ce să mă mai fac și cu această geantă tote.” Așa că dacă ești în pană de idei de cadouri pentru femeile dragi din viața ta le poți oferi o geantă tote. Cadoul tău va fi apreciat și purtat cu următoarea ocazie.

Mamă fiind am în arsenal câteva genți tote, de diferite culori, dar nu mă pot abține și tot mai cutreier magazinele online preferate în căutarea unei alte nuanțe de geantă tote.

Mai jos am realizat o scurtă selecție de genți și poșete tote, modele care mi-au plăcut de la magazinele online.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre gențile tote care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online care le comercializează.

Genți și poșete tote online

Poseta tote Calvin Klein Jeans
Poșetă tote Calvin Klein Jeans

Geanta tote Roze Safiano
Geantă tote Roze Safiano

Geanta tote neagra cu tinte Mexx
Geantă tote neagră cu ținte Mexx

Geanta Pierre Cardin
Geantă Pierre Cardin

Geanta tote Forever21
Geantă tote Forever21

Geanta Milla Collection
Geantă Milla Collection

Geanta tote Lacoste
Geantă tote Lacoste

Poseta Medicine Decadent
Poșetă Medicine Decadent

Geanta tote Lacoste
Geantă tote Lacoste

Geanta Kelly & Katie
Geantă Kelly & Katie

Geanta Dessaga
Geantă Dessaga

Geanta Milano rosu grenadine
Geantă Milano roșu grenadine

Poseta tote Medicine
Poșetă tote Medicine

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de genți și poșete tote, modele pe care le poți comanda cu încredere online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Featured image: glamradar.com


Publicat

în

de către

Etichete: