Birouri Interlink ajustabile – ideale pentru postura noilor școlari

Ca orice părinte grijuliu sunt interesată de orice produs care-i aduce beneficii copilului meu. Chiar dacă este vorba de mâncare cât mai sănătoasă, de haine din bumbac organic, de produse de îngrijire care nu-i afectează pielea, fără parabeni și alergeni, la piese de mobilier cât mai de calitate, ghiozdane ergonomice care să o ajute să aibă o postură corectă.

De la șase ani, majoritatea copiilor intră la școală. Ghiozdane grele, ore în șir de stat pe scaune destul de rigide, birouri drepte, ore de teme acasă sau la programele after school. Toate acestea afectează postura copiilor. Pe lângă mișcare și ore de sport, consider că toți copiii ar trebui să aibă acasă birouri ajustabile pe înălțime, cu plan de lucru înclinat, cu unghi de asemenea ajustabil.

Am găsit două modele de asemenea birouri ajustabile pentru copii, unul pentru fetițe, altul pentru băieți. Amândouă sunt fabricate de Interlink, un brand de mobilă germană, înființat în 1960. În decursul a jumătate de secol a cunoscut o importantă dezvoltare, ajungând un brand cu tradiție recunoscut pe plan internațional. Materialele de calitate și designul modern ar aduce în camera copiilor noștri o atmosferă caldă, îmbietoare.

Birouri Interlink ajustabile – reduceri online

Dă click pe poze pentru mai multe detalii și imagini mai mari cu birourile Interlink ajustabile. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului Elefant, de unde le poți comanda online.

Birou Interlink ajustabil Cecilia
Birou Interlink ajustabil Cecilia

Birou Interlink ajustabil Paco
Birou Interlink ajustabil Paco

Birourile sunt la reducere, avantajoase ca preț. Materiale folosite: lemn si MDF.

Au sertar de depozitare și opritor la margine pentru carioci, pixuri, stilouri și alte instrumente de scris pentru micii școlari.

Tot la fel de interesante mi s-au părut și dulapurile cu sertare, tot pe roz și albastru, și ele destul de importante pentru ordinea și organizarea spațiului de teme pentru școală. Le găsești la reducere aici.

UPDATE: Poți cumpăra birourile și de pe Amazon.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile și tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de birouri Interlink ajustabile, ideale pentru postura corectă a copiilor noștri. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: