Ghiozdane de școală – recomandări ieftine online

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până la începerea anului școlar trebuie să analizăm din timp ofertele, preferințele copiilor, să ne facem o listă cu necesarul de rechizite. În acest mod vom putea organiza bugetul în așa fel încât să putem cumpăra ghiozdanul de școală pe care și-l doresc copiii noștri.

După cum sigur auzi și la reclamele tv „Online e întotdeauna simplu!” magazinele cele mai mari din România au pregătit deja super oferte pentru rechizitele școlare ale prichindeilor noștri. De departe cele mai avantajoase oferte le găsești la eMag, dar nici celelalte magazine online nu se lasă mai prejos.

Începem pregătirile pentru noul an școlar cu o selecție de ghiozdane pentru fete și băieți, de la diferite branduri, unele mai ieftine, la reducere chiar, altele mai scumpe, dar ergonomice, echipate deja cu toate rechizitele.

Am început selecția cu cele mai ieftine modele de ghiozdane pentru școală. Pentru a afla mai multe detalii despre ghiozdanele pentru fete și băieți de mai jos te invit să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Ghiozdane de școală – recomandări ieftine online

Ghiozdan de scoala Avengers
Ghiozdan de școală Avengers

Ghiozdan de scoala Cenusareasa
Ghiozdan de școală Cenușăreasa

Pentru că personajele Disney sunt preferatele tuturor copiilor am ales câteva ghiozdane cu Avengers pentru băieți și cu Cenușăreasa pentru fetițe. Nu lipsesc din selecție ghiozdanele de școală cu personajele din Frozen, cu prințese, cu Gumball și Monster High. Prețurile încep de la 69 lei pentru un ghiozdan de școală, unul de calitate, care să poată fi utilizat un an întreg.

Rucsac Bloom
Rucsac Bloom

Rucsac Graffiti one
Rucsac Graffiti one

Ghiozdan Olaf turcoaz
Ghiozdan Olaf turcoaz

Ghiozdan Junior Princess roz
Ghiozdan Junior Princess roz

Ghiozdan Monster High graffiti
Ghiozdan Monster High graffiti

Ghiozdan scoala Gumball Digital Perona
Ghiozdan școală Gumball Digital Perona

Ghiozdanele de școală cu Violetta sunt preferatele fetițelor. Alexia, deși va merge la grupa mare în acest an, deci va începe școala în toamna 2016, deja m-a anunțat că ar vrea un ghiozdan cu Violetta, mov neapărat. Ea a ales pentru fetițele scolărițe modelele de mai jos :) .

Ghiozdan rucsac Disney Violetta Love Music Butterfly
Stoc epuizat

Ghiozdan scoala Disney Vioetta Selfie
Stoc epuizat

Dacă ai buget nelimitat și ești preocupată de sănătatea și de comfortul copilului, cele mai bune ghiozdane de școală sunt cele Herlitz. Ce le diferențiază pe ghiozdanele Herlitz de celelalte modele clasice:

  • au baza rigidă pentru a proteja conținutul ghiozdanului;
  • spate ergonomic pentru un plus de comfort și 2 bretele late ce pot fi reglate în funcție de necesitate;
  • închidere magnetică „Smart Lock”, se deschide ușor prin rotire, se închide automat;
  • materialul reflectorizant asigură securitate suplimentară a copilului;
  • cureaua de piept asigură distribuirea optimă a greutății.
Ghiozdan Herlitz Flexi Pegasus neechipat albastru
Ghiozdan Herlitz Flexi Pegasus neechipat albastru

Ghiozdan Herlitz Pirate Sporti Plus echipat albastru
Ghiozdan Herlitz Pirate Sporti Plus echipat albastru

Mai multe modele de ghiozdane Herlitz găsești aici.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile din fashion și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase reduceri ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de ghiozdane de școală pentru fete și băieți, modele de care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: