10 cardigane pufoase și călduroase în care să așteptăm vara

Până acum am fost norocoși cu temperaturile. Chiar prea norocoși. Aveam zile în care parcă așteptam un pic de frig, dar acum că a venit, vreau vara înapoi. Ca de obicei, după prima zăpadă, îmi doresc deja să treacă iarna cât mai repede.

Până când mă voi muta la tropice trebuie să găsesc soluții pentru a suporta frigul de iarnă. Hainele mai groase își fac loc în dulap în locul tricourilor și bluzițelor subțiri. Totuși, eu nu mă depărtez prea tare de bluzițele drăguțe de primăvară-vară, pentru că le port cu cardigane pufoase și călduroase.

Și ca să suporți mai bine frigul și temperaturile joase trebuie să știi un singur lucru. Decât să te îmbraci cu un singur pulover gros mai bine porți mai multe straturi mai subțiri. Și alpiniștii folosesc această metodă de stratificare a hainelor atunci când urcă pe munte. Și dacă nici ei nu mai sunt în bătaia frigului, sus pe munte, atunci nu știu de la cine ne putem inspira.

Deci rămâne stabilit. Purtăm mai multe straturi de haine pentru a ne păzi de frig. Și uite aici intervine cardiganul pufos și călduros în care să așteptăm venirea verii.

Pentru că cele două cardigane mai groase pe care le am și-au cam pierdut din strălucire am decis că a venit timpul să le port prin casă. Trebuie să încep o sesiune de shopping.

De aceea am căutat la magazinele online din România cardigane pufoase și călduroase, modele colorate și mai puțin colorate, pentru a se potrivi cu toate bluzele.

Cardigane pufoase și călduroase pentru femei

Am găsit multe modele, dar mai jos am selectat 10 cardigane pufoase de damă, cele care mi-au plăcut cel mai mult.

Dă click pe linkurile „Vezi preț” de sub poze pentru a afla mai multe informații referitoare la preț și mărimi disponibile. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate, de unde le poți cumpăra.

Cardiganele pufoase fac parte din categoria hainelor casual, care se potrivesc de minune la blugi și încălțăminte comodă. Nu sunt interzise la birou, dar când ai un cod vestimentar mai rigid trebuie să fii atentă ca textura materialului să fie cât mai fină, ca nuanța aleasă să fie una neutră și ca lungimea să fie mai scurtă.

Mai poți purta cardiganele pufoase și la ținute cu tricou lejer, fustă midi ușor sub genunchi și ghete military. Dar și cu pantaloni din imitație de piele, un top simplu și botine cu toc gros înalt.

Îți propun și o ținută tinerească, dar pe care ți-o recomand doar în cazul în care te deplasezi cu mașina și ai până în 22 de ani: tricou larg, pantaloni scurți, dresuri mate, botine sau ghete cu platformă și tocuri groase înalte, cardigan pufos supradimensionat și o pălărie chic. Nu uita de accesorii.

În această iarnă se poartă mult cardiganele lungi, nu neapărat pufoase, dar atenție la proporții. Pantalonii trebuie să fie strâmți pe picior, iar dacă ești mică de înălțime trebuie neapărat să porți încălțăminte cu toc împreună cu cardiganul lung.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de cardigane pufoase de damă, cardigane cu care să ne simțim bine chiar și la temperaturi deosebit de scăzute. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: