Ținuta de week-end – bluza neagră asimetrică Zee Lane

mujo-bluza-neagra-asimetrica-zee-lane

La schimbarea sezoanelor obișnuiesc să analizez ce haine port și ce haine nu mai port. Am o regulă: dacă nu am purtat un an întreg o piesă vestimentară o donez, pentru că este clar că nu o voi mai purta.

Acum două săptămâni am început să analizez garderoba de toamnă. Și am constatat cu stupoare că nu mai am decât o bluză neagră în dulap.

Shame! Shame! Shame!

Mai ales pentru mine, iubitoare înfocată de negru. În aceeași zi când am ajuns la concluzia că nu mai am bluze negre am primit mail cu reducerile de sfârșit de vară de la Fashiondays.

Am intrat în a doua secundă pe magazinul online și am băgat în coș o bluză superbă, neagră, pe care o poți admira și mai jos.

Aceasta este o tactică pe care o aplic pentru a preveni cumpărăturile din impuls. Dacă pe seară sau chiar a doua zi încă mai vreau articolele din coșul online de cumpărături, atunci lansez comanda. De cele mai multe ori mai renunț la câteva produse, nu le cumpăr pe toate.

Seara, când au început reducerile la Fashiondays, bluza avea un preț și mai mic decât dimineață. Un semn pe care l-am interpretat că trebuie să-mi cumpăr bluza :) .

La două zile după lansarea comenzii online primeam cu gura până la urechi coletul de la curierul rapid.

În week-end s-a ivit ocazia de a purta bluza neagră Zee Lane. Vezi mai jos cum am ales să o port.

Ținuta de week-end – bluza neagră Zee Lane

Ce am purtat

Am ales să port bluza neagră asimetrică cu pantofi cu toc pentru că nu am adidași negri. Glumesc! Prima dată când am văzut-o am simțit că o pereche de pantofi cu toc înalt, într-o nuanță deosebită, se potrivesc de minune.

Acum că m-am familiarizat cu bluza, am ales încă o ținută, casual, de zi. Înlocuiești pantofii eleganți cu bocanci, îți iei o geacă biker pe deasupra pentru că vine iarna.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Așa am ales să port bluza neagră asimetrică Zee Lane, ultima achiziție online a verii. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!