12 pantofi cu toc ieftini în nuanțe metalice

Nuanțele metalice sunt în topul tendințelor și în acest sezon. Încălțămintea aurie sau argintie este modalitatea cea mai ușoară și mai accesibilă de a fi în ton cu acest trend.

Argintiul și auriul sunt cele mai căutate nuanțe metalice ale sezonului. Poate pentru că sunt destul de ușor de asortat, mai ales cu accesoriile și se potrivesc la ținute de vară, fie de seară, fie de zi, smart casual.

Cu ce purtăm pantofii cu toc argintii și câteva idei de ținute

Pantofii cu toc argintii se potrivesc la orice culoare, cu câteva mici excepții. Nu îți recomand să îi porți la rochii aurii și nici la cele bej, în general la toată gama crem, maro. În rest ai liber la combinații.

Pentru că pantofii cu toc argintii sunt destul de ochioși prin culoare, restul ținutei ar trebui sincronizat. Cu cât printul sau tipul de piele argintie ales pentru pantofii cu toc este mai strălucitor, cu atât restul ținutei trebuie să fie cât mai simplu, monocromatic aproape.

În timpul zilei poți purta pantofii argintii la ținute semi-elegante.

Am selectat mai sus câteva idei de ținute de la bloggerițele de fashion preferate. Am observat că ele poartă pantofii argintii în special cu nuanțe pastelate: bleu, roz, verde mentă. Deci culorile anului pot fi o variantă la modă pentru a purta pantofii argintii cu toc la ținutele de zi cu zi.

Mai jos am selectat câte 6 perechi de pantofi aurii și argintii, neapărat ieftini și frumoși, modele care mi-au făcut cu ochiul de la magazinele online din România.

Pantofi argintii ieftini cu toc înalt

Dă click pe butonul „Vezi preț” pentru a afla mai multe detalii despre pantofii metalizați cu toc care îți plac. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate care îi comercializează.

Pantofii argintii cu toc mă duc cu gândul la Cenușăreasa, la evoluția vestimentară a acesteia, din haine ponosite la acea rochie de bal superbă cu renumiții pantofi de cristal.

Pantofii argintii ar trebui să aibă același efect asupra noastră. Să ne facă să ne simțim ca niște prințese, atracția evenimentului.

Pantofi Alins argintii

Pantofi Alins argintii

Vezi preț

Pantofi Nerry argintii cu toc

Pantofi Nerry argintii cu toc

Vezi preț

Pantofi stiletto cu toc înalt Tina

Pantofi stiletto cu toc inalt Tina

Vezi preț

Pantofi Giber argintii

Pantofi Giber argintii

Vezi preț

Pantofi Nopo argintii

Pantofi Nopo argintii

Vezi preț

Pantofi stiletto Marie

Pantofi stiletto Marie

Vezi preț

Cu ce purtăm pantofii aurii și câteva idei de ținute

În timpul zilei poartă pantofii aurii la ținute simple, deschise la culoare, cu bijuterii cât mai puține și mai delicate, tot aurii.

Seara, pantofii aurii pot deveni cu ușurință vedeta ținutei tale. Poartă-i împreună cu rochii elegante de culoare închisă: negru, bleumarin, verde smarald, grena. Nuanța metalizată aurie a pantofilor se potrivește de minune cu rochiile elegante din dantelă, alese în nuanțele enumerate mai sus.

Pantofi aurii ieftini cu toc înalt

Deși par un pic pretențioși, pantofii aurii pot fi extrem de versatili. Pot fi purtați atât la rochii de seară cât și o la ținută simplă cu blugi și un top drăguț.

Pantofi Argo aurii

Pantofi Argo aurii

Vezi preț

Pantofi damă Alvarado aurii cu toc și platformă

Pantofi dama Alvarado aurii cu toc si platformaPantofi dama Alvarado aurii cu toc si platforma

Vezi preț

Pantofi aurii de ocazie

Pantofi aurii de ocazie

Vezi preț

Pantofi Femi aurii

Pantofi Femi aurii

Vezi preț

Pantofi Pogo aurii

Pantofi Pogo aurii

Vezi preț

Pantofi Story aurii

Pantofi Story aurii

Vezi preț

SFAT: Auriul se potrivește mai mult persoanelor cu pielea în tonuri maronii, măslinii sau celor cu pielea bronzată. Mai recele argintiu se potrivește persoanelor cu pielea mai albă.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de pantofi ieftini cu toc în nuanțe metalice, în special aurii și argintii, precum și câteva idei de ținute. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: