Cum purtăm Rose Quartz, culoarea anului 2016

Cred că deja știi culorile vedetă pentru anul 2016: Rose Quartz și Serenity. Amândouă suave, pastelate, ai impresia că ai căzut într-un borcan imens de înghețată. Sunt culori destul de puternice, iar dilema mea este „Cu ce alte culori purtăm rose quartz și serenity?” sau „Combinăm rose quartz și serenity?”

Combinația rose quartz și serenity în aceeași ținută poate fi prea mult din punct de vedere coloristic. Nu se potrivește tuturor. De aceea m-am gândit la câteva idei de ținute pentru fiecare culoare în parte.

Am început cu combinații de culori și idei de ținute feminine cu rose quartz, un roz pastelat, candy like, care ne arată că a venit primăvara, chiar dacă doar în suflete momentan.

Cum purtăm rose quartz la birou

Pantone nu ne-a lăsat chiar de capul nostru în această privință. Ne recomandă să purtăm roz și bleu cu argintiu, dar și cu tonuri de culori mai puternice. Pentru mine care port o culoare, maxim 2 în ținută, aceste combinații recomandate de Pantone sunt prea puternice.

Iar când mergi la birou chiar nu poți să apari ca un con mare de înghețată. De aceea trebuie să te axezi doar pe accente de culoare, fără a pierde din aerul profesional care trebuie abordat la birou.

Tinuta office rose quartz

Negru cu roz este o combinație sigură, potrivită pentru birou. Căldura dată de rozul pastelat este stinsă de sobrietatea negrului. Am adăugat ținutei încă un pic de culoare prin nuanța grena a pantofilor și a eșarfei.

  • Sacou negru simplu – îl găsești aici.
  • Cămașa rose quartz – o găsești aici.
  • Pantaloni office negri – îi găsești aici>.
  • Pantofi grena cu toc gros înalt – îi găsești aici.
  • Eșarfa – o găsești aici.

Elementele ținutei le poți achiziționa dând click pe link-uri. Vei fi redirecționată pe pagina magazinelor online care le comercializează.

Dacă nu îți place negrul, îl poți înlocui cu gri deschis. Va rezulta tot o tinuță office superbă, feminină.

Cum purtăm rose quartz la o ținută casual

Chiar dacă este o culoare de primăvară nu văd de ce nu am purta rose quartz și iarna. Mai ales că am găsit o mulțime de haine drăguțe, de sezon, în această nuanță.

Cum purtăm rose quartz la o ținută cu pantaloni

Să ne imaginam că a venit deja căldura, nu cea de vară, ci aerul călduț de primăvară, care aduce zâmbete și energie pozitivă în viața tuturor.

Eu sunt deja cu gândul și cu ochii pe colecțiile noi de primăvară (abia aștept să treacă iarna). De aceea, pornind de la o geacă din imitație de piele rose quartz am alcătuit 2 ținute, amândouă casual. Una cu blugi boyfriend, pentru că vor fi în tendințe și în primăvara 2016, și una cu pantaloni de stofă.

casual-primavara

Cum purtăm rose quartz la o ținută cu blugi boyfriend

casual-cu-blugi

După cum am menționat și mai sus îmi plac ținutele simple, cu puține culori. Culoarea rose quartz aș purta-o cu gri deschis, cu negru (câteodată, pentru ca am promis că o las mai moale cu negru anul astă), cu grena, cu vișiniu, cu alb unt, cu tonuri roșiatice de maro.

Tu în ce combinație de culori vei purta rose quartz?

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter. Urmează combinații de culori și idei de ținute cu serenity!

Acestea au fost ținutele de iarnă și primăvară cu rose quartz, una dintre culorile anului 2016. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: