Sutiene cu spatele gol speciale pentru rochii de ocazie

Mai toate rochiile de ocazie au fie spatele gol, fie decolteu adânc sau dantelă transparentă. Pentru a avea o ținută impecabilă trebuie să ai grijă să nu se vadă sutienul, nici bretele de pe umeri, nici cele de la spate. Pentru cele de pe umeri avem soluții la îndemână. Putem cumpăra un sutien strapless, cu push-up și cu banda din silicon la bază, pentru a asigura susținerea necesară. Dacă îți iei un sutien fără bretele, dar de calitate, te asigur că nu va aluneca.

Pentru rochiile cu spatele gol treaba se complică. Trebuie ales un sutien cu spatele gol, fără bretele. Dar ce te faci când ai dantelă trasparentă și pe partea din față dar și pe spatele rochiei de seară?

În acest caz ai două opțiuni:

1. Trebuie să-ți cauți un sutien nude cu spatele gol, fără bretele, care să se prindă cu un adeziv ușor, în cazul în care îți dorești și un pic de susținere din partea sutienului.

2. A doua variantă ar fi să alegi un sutien invizibil cu plasturi autoadevizi. Pentru doamnele și domnișoarele care au un bust ferm, aceasta ar fi cea mai la îndemână alegere. Dar dacă vrei și sustinere a bustului, eventual un pic de efect push-up trebuie să alegi prima variantă.

Aceste sutiene cu spatele gol, fără bretele pot fi purtate și la rochii și la tricouri de vară decupate sau decoltate, nu numai la rochii de ocazie cu spatele gol.

Mai jos am selectat 4 modele de sutiene cu spatele gol pe care le poți comanda online, la prețuri avantajoase.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre sutienele fără bretele cu spatele gol care te atrag. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Sutiene nude cu spatele gol fără bretele

Sutien nud fara bretele
Sutien nud fără bretele

Sutien din silicon fara bretele
Sutien din silicon fără bretele

Aplicarea acestor sutiene se face pe pielea uscată, fără creme hidratante și uleiuri de corp. După fiecare utilizare este indicată spălarea manuală, folosind doar apă călduță și săpun. Foliile de protecție cu care a venit sutienul trebuie păstrate pentru a le aplica atunci când îl dai jos.

Sutien invizibil Bye Bra original cu plasturi din matase autoadeziv
Sutien invizibil Bye Bra original cu plasturi din mătase autoadeziv

Sutien invizibil Bye Bra original cu plasturi din silicon autoadeziv
Sutien invizibil Bye Bra original cu plasturi din silicon autoadeziv

Sutienele invizibile Bye Bra sunt complet transparente și discrete pe sub hainele mulate. Pachetele includ sutienul invizibil și plasturi din mătase fină sau silicon pentru sfârcuri (depinde de varianta pe care o alegi).

Sunt un pic sceptică cu privire la suportul pe care sutienele Bye Bra îl promit, de aceea am ales să comand primul sutien nude cu spatele gol fără bretele din selecția de mai sus. Revin cu feedback :) !

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile din fashion și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de sutiene nude fără bretele potrivite pentru articole de îmbrăcăminte cu spatele gol. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: