Sutien nud fără bretele cu spatele gol – păreri după probă

Pentru că majoritatea rochiilor de seară care mi-au plăcut au spatele gol am decis că îmi trebuie un sutien fără bretele.

Așa am început căutările pe la magazinele online românești. Toate modelele de sutiene nud fără bretele cu spatele gol le-am selectat aici.

Dintre cele selectate am ales să-mi comand sutienul nud de la Astratex.

Este cel mai scump din selecție, dar am zis că, poate calitativ, este mai bun. Am plătit aproximativ 200 de lei. Am fost imediat sunată pentru a confirma comanda și a doua zi a ajuns la destinație.

Sutien nud fără bretele cu spatele gol

poza cu cutia
Dă click pe poză pentru a-l cumpăra!

Bineînțeles că l-am deschis imediat ca să-l probez. Oricum nu puteam să-l returnez, pentru că astea sunt regulile la cumpărăturile de lenjerie intimă. Deci atenție maximă când comanzi lenjerie intimă online.

sutien nud in cutie

Toate sutienele pe care le dețin sunt mărimea 75B sau 75C, depinde de tipul de croială. De aceea am ales sutienul nud cu spatele gol cupa B, pentru că la spate oricum  nu contează mărimea.

Când dau să îl probez, parcă nu îmi intră bustul in el. Oricum este cam jumătate de cupă, nu este o cupă întreagă cum sunt obișnuită.

Deci sfatul meu este să alegi o cupă mai mare față de cea pe care o porți în mod obișnuit. Postez mai jos o poză cu corespondența mărimilor, poza care mi-ar fi fost de folos atunci când l-am comandat.

corespondenta marimi sutien nud

În ceea ce privește benzile adezive, mi se par ok, nu am impresia că îmi vor aluneca. Am sărit, m-am întins, benzile adezive nu s-au mișcat. Ceea ce este bine.

Trag speranța că nu voi rămâne fără sutien în timpul nunții, nu? Cupele au un mic push-up pe interior, dar nu am văzut o schimbare majoră la felul cum arată bustul.

sutien pe interior

Aș putea spune că sunt 80% mulțumită de achiziția mea, sper să mă simt bine purtându-l, nu numai la nuntă, ci și la tricourile și rochiile decupate pe care le mai am în garderobă.

Foarte important: păstrează benzile transparente pentru a le aplica pe sutien atunci când nu-l mai porți. Sutienul se spală la mână, cu apă călduță.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost impresiile după cumpărarea și probarea sutienului nud fără bretele și fără spate. Urmează și proba de foc, nunta! Revin cu update :) . Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: