Sandale bej de damă cu barete și tocuri înalte

Mai sunt câteva săptămâni până la deschiderea oficială a sezonului estival. Poate că de baie în mare nu putem încă să vorbim dar despre nopți de distracție în cluburi și pub-uri se poate.

Și cu ce te îmbraci în club?

O rochiță drăguță care să-ți pună în evidență silueta, o pereche de sandale bej de damă cu barete și tocuri înalte care să te facă să pari mai zveltă și o geantă plic pentru telefon și o mini trusă de machiaj.

Sunt pasionată de încălțămintea cu toc, chiar dacă în ultimul timp am căzut pradă comodității adidașilor. Dar când am văzut o pereche de sandale bej cu barete la una dintre bloggerițele mele preferate de fashion mi-am zis că merită efortul pentru cât de bine arată încălțămintea de vară cu toc.

Mai jos am selectat de la magazinele online de încălțăminte 12 perechi de sandale bej cu barete și tocuri înalte, modele cât de cât diferite pentru a fi pe gustul tuturor. Prețurile sandalelor alese pentru selecție sunt mici, pleacă de la 86 de lei.

Sandale ieftine bej cu barete și tocuri înalte

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe detalii despre sandalele care îți plac. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate care le comercializează.

Sandale Alberta
Sandale Alberta

Sandale Fedox bej
Sandale Fedox bej

Oricât de incomode ar fi tocurile, dacă vrei să pari mai înaltă nu ai de ales. Trebuie să le porți. Iar sandalele bej, prin culoarea lor care se confundă cu cea a pielii au beneficul că îți fac picioarele să pară mai lungi. Iar dacă alegi să le porți cu ținute monocrome de culoare deschisă, silueta ta va părea și mai zveltă, ținuta mai sofisticată.

Sandale Elegant Footwear
Sandale Elegant Footwear

Sandale de seara Fany
Sandale de seară Fany

Sandale Roma bej
Sandale Roma bej

Sandale dama Aza bej
Sandale damă Azasan bej

Sandalele bej cu barete au avantajul că îți fixează mai bune piciorul, deci te vei simți mai sigură pe mersul cu încălțăminte cu tocuri înalte.

Sandale Humio bej
Sandale Humio bej

Sandale Venre bej
Sandale Venre bej

Sandale Rosy bej
Sandale Rosy bej

Sandale Elegant Footwear
Sandale Elegant Footwear

Sandale Lanov bej
Sandale Lanov bej

Sandale Rulex
Sandale Rulex

Cum purtăm sandalele bej cu barete și toc înalt?

Nu cred că greșești dacă porți ce vrei tu cu sandale bej cu barete și tocuri înalte. Dar pentru un pic de inspirație am ales câteva ținute monocrome, în culori neutre, care se potrivesc de minune cu sandalele bej cu barete și toc înalt.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase îți recomand să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de sandale bej cu barete și tocuri înalte, modele ieftine pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: