10 plicuri de zi din piele naturală pentru veri colorate

femeie cu fusta albastra plic de zi ochelari de soare

Am o colecție destul de mare de genți, in diferite culori și forme, dar când vine vorba de plicuri de zi, mai ales cele din piele naturală, am foarte puține: unul negru cu ținte și unul alb cu negru, cumpărat în aceasta vară.

Îmi poți spune perfecționistă sau chițibușară, dar știu că așa sunt când îmi hotărăsc culorile ținutei. De exemplu, dacă mă îmbrac în tonuri reci de gri, negru, bleumarin, violet prună, chiar și verde nu pot purta un plic de zi în culori calde: bej, portocaliu. Chițibuș valabil și în situația opusă.

Și așa nu îmi alcătuiesc ținutele cu mai mult de două-trei culori, dar dacă mai adaug și o geantă plic într-o tonalitate coloristică diferită, simt că ceva e în neregulă.

După cum îți spuneam mai sus, plicurile mele de zi din piele naturală sunt puține la număr.

Și cum mi-am cumpărat o pereche de pantofi nude deosebit de frumoși de la eMag pe care îi port cu blugi albi și cu diferite topuri, m-am gândit că ar fi cazul să adaug un pic de culoare ținutelor mele cu un plic de zi colorat.

Am făcut o selecție de plicuri de zi din piele naturală pe care le poți cumpăra online. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre plicurile de zi din această selecție dă click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Plicuri de zi din piele naturală – recomandări online

Plic colorat Fossil
Plic colorat Fossil

Plic Otilia Flonta
Plic Otilia Flonta

Plic Ivanka Trump
Plic Ivanka Trump

Geanta plic din piele Lisa Minardi
Geantă plic din piele Lisa Minardi

Plicurile de ocazie au dimensiuni reduse, doar cât să-ți încapă telefonul și ceva make-up pentru cazuri de urgență. În schimb cele de zi sunt mai mari, mai încăpătoare, îți mai intră și un pachet de șervețele. Glumesc! Chiar poți alege un plic de zi mai mare, pe care dacă nu îl umpli cu diverse îl poți purta îndoit, în cazul în care este confecționat din piele moale.

Geanta plic Giulia Massari
Geantă plic Giulia Massari

Geanta plic Sunshine
Geantă plic Sunshine

Prețurile plicurilor de zi din această selecție variază între 100 de lei și 400 lei. Dar sunt din piele naturală, deci nu ai cum să le cumperi la prețuri mai avantajoase decât dacă le găsești la lichidare de stoc.

Geanta plic turcoaz Roberta M.
Geantă plic turcoaz Roberta M.

Plic grena mare Mischa
Plic grena mare Mischa

Mi-aș cumpăra câte un plic de zi din fiecare culoare, tocmai pentru că am un ochi de soacră în ceea ce privește nuanțele, și dacă nu se potrivește perfect cu ținuta, prefer să nu-l port. Deci între a nu purta geantă și a cumpăra pe mai multe culori, aleg a doua opțiune :) .

Plic auriu Kenneth Cole
Plic auriu Kenneth Cole

Plic din piele naturala de zi
Plic din piele naturală de zi

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele în modă pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de plicuri de zi din piele naturală, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!