16 rochii scurte pentru domnișoarele de onoare ale verii 2015

rochii scurte pentru domnisoara de onoare

Vine o vreme în viața fiecărei tinere femei când trebuie să-și asume rolul de domnișoară de onoare la nunta prietenelor.

Pe lângă îndatoririle pe care o domnișoară de onoare le are în cadrul nuntii, aceasta are și rolul de a-i oferi suport și înțelegere miresei la pregătirea evenimentului, mai ales în ziua cea mare, de la alegerea rochiei de mireasă până la alegerea culorii și a modelului rochiei de domnișoară de onoare.

Dacă ești o norocoasă, ca și mine de altfel la vremea mea, vei avea mână liberă la alegerea rochiei de domnișoară de onoare.

În cazul unei singure domnișoare de onoare, de obicei aceasta face regulile cu privire la ținuta proprie.

Atunci când sunt mai multe domnișoare de onoare implicate în nuntă, mireasa împreună cu domnișoara de onoare principală aleg o temă specifică, același model de rochie pentru toate, sau măcar aceeași culoare.

Rochia de domnișoară de onoare trebuie să fie tinerească, modernă, cât mai diafană, fără a eclipsa mireasa totuși. Am observat că în cele mai multe cazuri domnișoarele de onoare aleg rochii scurte, foarte romantice, în culori deschise: roz, lila, bleu sau verde turcoaz. Și foarte bine fac. Cu cât înaintezi în vârsta ai tendința de a alege rochii lungi, în culori mai închise. Deci să fim tinere cât suntem tinere măcar!

De aceea m-am gândit ca azi să le recomand viitoarelor domnișoare de onoare ale verii 2015 rochii scurte, potrivite pentru eveniment. Am ales 16 modele de rochii scurte, de vară, cu prețuri cuprinse între 79 lei și 300 lei.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea, prețul și mărimile rochiilor scurte de domnișoară de onoare care îți plac. Vei fi redirecționată pe paginile magazinelor online recomandate, de unde le vei putea achiziționa.

Rochii scurte de domnișoară de onoare – 16 recomandări online

Rochie PrettyGirl Stylishly gold
Rochie PrettyGirl Stylishly gold

Printre culorile preferate de tinere pentru rochițele de domnișoară de onoare pe primul loc se situează roz pal, urmat la distanță mică de crem și nuanțele de violet. Decolteul în formă de inimă pare să fie și el printre preferințele domnișoarelor de onoare.

Rochie Artista Sweet Surrender blue
Rochie Artista Sweet Surrender blue

Rochie Fofy Cosy Lace alba
Rochie Fofy Cosy Lace albă

Rochie Artista Vulnerable Lace galbena
Rochie Artista Vulnerable Lace galbenă

În această vară se poartă foarte mult aplicațiile de dantelă, în culori contrastante: alb cu negru, crem cu negru, roșu aprins cu negru.

Rochie PrettyGirl Differently cream
Rochie PrettyGirl Differently cream

Rochie Donna Morgan
Rochie Donna Morgan

Rochie LaDonna Wisely Shape bleumarin
Rochie LaDonna Wisely Shape bleumarin

Indiferent de culoarea rochiei de domnișoară de onoare îți recomand să o porți cu pantofi nude sau cu sandale elegante pentru ocazii speciale.

Rochie LaDonna Flaming Pearls verde
Rochie LaDonna Flaming Pearls verde

Rochie Organza blue
Rochie Organza blue

Domnișoara de onoare este implicată activ în ceremonia nunții, deci îți trebuie o pereche de încălțări comode, cu toc mediu. Ca și accesorii îți trebuie câteva bijuterii, de preferință cât mai simple și mai elegante și un plic de ocazie drăguț.

Rochie neagra Joshua
Rochie neagră Joshua

Rochie Gabriella Rocha
Rochie Gabriella Rocha

Rochie rosie Belted
Rochie roșie Belted

Rochie roz Miranda
Rochie roz Miranda

Te interesează și alte modele de rochii de damă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online de rochii.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de rochii scurte de domnișoară de onoare la nunțile verii 2015. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

weddingdresslee.files.wordpress.com
Sursă foto