14 genți plic superbe pentru nunțile verii 2015

Cauți genti plic pentru nuntă și nu știi ce culoare sau ce dimensiune să alegi?

În cazul în care ți-ai ales deja rochia de ocazie și pantofii sau sandalele elegante, mai ai nevoie de câteva accesorii pentru a alcătui o ținută reușită: bijuterii și o geantă plic de ocazie.

Ai două opțiuni în ceea ce privește culoarea genții plic:

  1. să se potrivească perfect cu rochia sau cu pantofii, să fie într-o culoare similară cu acestea sau măcar neutră.
  2. să fie atât de strălucitoare și de elegantă încât să atragă atenția tuturor.

Cum să alegi geanta plic perfectă pentru nuntă?

Prima variantă, aceea de a alege un plic de ocazie într-o culoare similară cu a rochiei nu mi se pare o alegere inspirată. Poate că mai bine s-ar potrivi o geantă plic din piele nude lăcuită. Doar în cazul unei rochii în tonuri de gri nu aș alege un plic de seara nude, ci unul negru. Mai nou „umblă vorba” că nu mai trebuie ca încălțămintea să fie asortată cu geantă. Această „regulă” se aplică și pentru ținutele de seară.

A doua variantă, cea a plicului de ocazie strălucitor, îmi place mai mult. Nunțile, botezurile, orice petrecere elegantă sunt un prilej să ne etalăm gențile plic elegante. Poți alege modele cu paiete sau cu pietre aplicate, sau poți opta pentru plicuri în forme ingenioase, din materiale aurii sau argintii, în funcție de restul ținutei.

Mai jos am făcut o scurtă selecție de genți plic de nuntă pe care le-am găsit la magazinele online din România. Prețurile variază de la 49 de lei, pentru un plic de seară simplu, până la aproape 900 de lei pentru un plic deosebit, cum este cel BCBGMaxAzria de mai jos.

Multe modele de plicuri din această selecție le găsești pe mai multe variante de culori, deci te invit să dai click pe poze pentru mai multe detalii. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Genți plic de seară – recomandari online

Geanta plic negru Gino Rossi
Geantă plic negru Gino Rossi

Plic negru cu pietre aplicate
Plic negru cu pietre aplicate

Gentuta plic BPC Collection
Gentuță plic BPC Collection

Geanta plic negru cu alb
Geantă plic negru cu alb

Geanta plic BCBGMazAzria
Geantă plic BCBGMazAzria

Plic Nina Marialis negru cu argintiu
Plic Nina Marialis negru cu argintiu

Geanta plic roz pal
Geantă plic roz pal

Geanta plic Chain gri perlat
Geantă plic Chain gri perlat

Geanta plic Nina Hudson gold silver
Geantă plic Nina Hudson gold silver

Te interesează și alte modele de genți de damă? Vizitează catalogul Mujo de magazine online de genți.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele în modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de genți plic de seară, potrivite pentru nunțile verii 2015, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

stylehunter.com
Sursă foto