Rochia Toffy albastră – eleganță și stil la un preț avantajos

rochie toffy albastra

Azi, după îndelungi căutări pe la magazinele online preferate, am ales să-ți recomand rochia Toffy albastră.
Încep cu prețul, pentru că este unul deosebit de avantajos. Această rochie Toffy o poți cumpăra la prețul de 159 lei, plus cheltuieli de transport, de la magazinul online Zonia.

Are un design deosebit, aduce un pic cu rochiile tip sirenă. Se potrivește celor care vor să adauge volum în partea de sus a corpului. Dacă vrei să-ți pui în evidență talia, mai bine alegi rochia Elisse, croită în mod special pentru a micșora această zonă și pentru a atrage atenția asupra ei, cu ajutorul unor mici detalii decorative.

Rochia Toffy albastră pare a fi foarte lejeră, spre deosebire de alte rochii cu mult tul și voal, în care te-ai putea simți încorsetată dacă vrei să dansezi.

Datorită croielii ascunde colăceii de la burtă, deci ar fi încă un plus pentru doamnele și domnișoarele care se decid să o poarte la nunțile verii.

Spatele este gol, deci ai grijă la sutien. Îți trebuie unul cu spatele gol, fără bretele. Am cutreierat magazinele online în căutare de astfel de sutiene speciale pentru rochiile de seară cu spatele gol. Vezi aici ce modele îți recomand!

Rochie Toffy albastra
Dă click pe poză pentru mai multe detalii!

Pentru că rochia Toffy este una de seară, trebuie neapărat încălțăminte elegantă cu toc înalt. Ca și culori îți recomand negru, argintiu, auriu, gri închis. Ca și bijuterii aș purta o pereche de cercei statement, candelabru și un inel asortat. Plicul l-aș alege de culoare neagră sau auriu, în funcție și de nuanța încălțămintei.

Dacă nu îți place această nuanță de albastru, găsești rochia Toffy și pe o nuanță drăguță de roșu, dar și pe negru.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile din modă și home-deco, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Aceasta a fost recomandarea de astăzi: rochia Toffy albastră. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!