Warning: Undefined array key "scheme" in /home/mujoro/public_html/wp-content/plugins/external-links-nofollow-open-in-new-tab-favicon/AffiliateLinkProcessor/Processor.php on line 51
Redingote Nissa pentru un plus de eleganță și stil - MUJO

Redingote Nissa pentru un plus de eleganță și stil

Redingotele au un lung istoric în modă. Inițial au fost haine pentru bărbați. Definiția din Dex ne explică noțiunea de redingotă ca fiind o haină bărbătească de ceremonie (de culoare neagră), cu poalele până la genunchi, încheiată cu două rânduri de nasturi.

Primele redingote pentru femei au apărut în secolul al 17-lea și erau folosite pentru deplasările calare. Aceste redingote pentru femei au evoluat încet-încet și astfel, în ultimele decenii ale secolului al 18-lea au devenit un accesoriu must-have al doamnelor bine îmbrăcate.

Stilul redingotelor pentru femei a continuat să evolueze, dar acestea au reușit să păstreze eleganța, aerul clasic și luxos din secolele precedente. Unele dintre modelele actuale păstrează acea formă clasica: o croială fitted în partea superioară, talie marcată printr-o curea și o formă ușor evazată în partea de jos. Și bineînțeles se păstrează lungimea până la genunchi.

Dacă vrei o haină de damă pentru sezonul rece, elegantă, cu care să atragi toate privirile îți recomand colecția de redingote de iarnă a magazinului online Nissa.

Mai jos eu mi-am ales preferatele. Poate că mi-ar fi fost mai ușor să recomand toate redingotele lor de damă, pentru că toate îmi plac. Cu greu am ales 4 modele de redingote pentru femei, la modă în această iarnă.

Pentru mai multe detalii despre preț și disponibilitate pe mărimi te invit să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului Nissa, de unde le poți comanda online.

Redingote Nissa pentru femei – recomandări online

Redingota neagra Nissa cu maneci 3/4
Redingotă neagră Nissa cu mâneci 3/4

Redingota Nissa cu guler
Redingotă Nissa cu guler

Preferata number 1 este redingota cu maneci 3/4. Dacă ai îndoieli despre lungimea mânecilor, pentru că totuși este frig afară, îți recomand să o porți cu mănuși lungi, din piele (imitație sau naturală, alegerea ta), la o ținută alb-negru cu cizme înalte elegante.

Redingota Nissa eleganta
Redingotă Nissa elegantă

Redingota Nissa mov cu nasturi
Redingotă Nissa mov cu nasturi

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă și mai ales de unde cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de redingote Nissa de damă, modele în tendințe în această iarna. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: