7 produse de folosit seara pentru a arăta bine dimineața

Chiar dacă ziua este lungă iar seara te prinde atât de obosită încât nu vrei să mai ridici un deget, specialiștii ne sfătuiesc să ne facem timp, măcar 10 minute, pentru a ne îngriji tenul, părul și sufletul.

Motto-ul meu este „Muncește eficient, nu mai mult!”. Acest motto se aplică foarte ușor și în domeniul îngrijirii aspectului, folosind câteva trucuri și produse seara, care ne pot ajuta să arătăm bine dimineața. Toate aceste produse vor fi aplicate după demachierea și hidratarea tenului, bineînțeles.

#1 Șamponul uscat poate face minuni

Scalpul produce uleiuri în timp ce dormi. Înainte de culcare aplică pe păr un pic de spray uscat. Te vei trezi cu un păr care arată și se simte curat. Acest truc poate fi folosit de doamnele care au tendință de îngrășare a părului. Folosind spray-ul uscat înainte de culcare eu am reușit să amân cu o zi-două spălatul părului.

sampon-uscat
Vezi prețuri eMag!

Șamponul uscat Batiste are de departe cel mai bun raport calitate/preț de pe piață. Plus că are o mare varietate de modele: cu miros de cireșe, tropical, pentru volum și strălucire, pentru păr închis, pentru păr deschis dar și modelul clasic.

#2 Aplică un pic de ulei pe vârfurile despicate

Chiar dacă ai părul gras poți avea vârfuri despicate. Pentru ele sunt necesare doar 2-3 picături de ulei de argan sau ulei de aloe vera aplicat cu delicatețe, seara, înainte de culcare.

#3 Gelul de ochi ținut în frigider? Da!

Aplică un gel special pentru zona sensibilă din jurul ochilor. Pentru un efect de calmare specialiștii ne recomandă să păstrăm gelul de ochi la frigider. Și chiar funcționează, chiar dacă acum că este mai frig senzația de răcoare în jurul ochilor nu mai este la fel de plăcută ca pe timpul verii. Faptul că gelul este rece îl face pe acesta să acționeze ca o compresă rece, ceea ce reduce umflăturile din jurul ochilor și ameliorează cearcănele.

Vezi părerea mea dupa utilizarea gelului contur de ochi de la Pellamar!

#4 Ulei de sâmburi de struguri pentru gene

Ai nevoie doar de o pensulă de mascara curată sau de un bețișor de urechi. Umezește pensula cu un pic de ulei de sâmburi de struguri și aplică-l cu mișcări delicate pe gene, seara înainte de culcare. Rezultatul? Vei avea gene mai groase și mai rezistente.

#5 Hidratează buzele

O dată cu venirea frigului încep și problemele cu buzele uscate. Ca și pielea, acestea au nevoie de exfoliere delicată și hidratare pentru a rezista cu succes intemperiilor iernii.

#6 Hidratează picioarele

Și călcâiele au nevoie de hidratare intensă. Aplică seara un pic de vaselină pe călcâie. Încalță-te cu șosete din bumbac. Rezultatele vor fi uimitoare în cazul în care reușești să dormi cu șosete în picioare.

#7 Și aerul pe care îl respiri este important

Aerisește camera înainte de culcare. Peste noapte aerul se usucă. La fel și pielea noastră. Poți folosi un umidificator pentru a păstra un nivel optim de umiditate în cameră. Poți opta și pentru varianta economică de umidificare a aerului: așează un prosopel ud pe calorifer. Pune 2-3 picături de ulei de eucalipt pe prosopel.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acesta au fost produsele pe care le poți folosi seara pentru a avea o piele hidratată, sănătoasă dimineața. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: