Gel contur ochi Pellamar – păreri după utilizare

După cum spuneam într-o postare anterioară am deja câteva săptămâni bune de când am introdus în rutina de îngrijire a tenului produsele Pellamar.

După 30 de ani zona ochilor a început să devină mai sensibilă oricât de multă grijă aș avea. Au apărut riduri fine, aproape insesizabile la început, apoi am observat că în zilele în care sunt mai obosită am adevărate cratere sub ochi.

Acestea sunt accentuate și mai mult seara din cauza cearcănelor și a machiajului de peste zi.

De aceea am decis că este timpul să folosesc o cremă pentru conturul ochilor. Poate că ar fi trebuit să încep mai devreme cu îngrijirea zonei din jurul ochilor, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Am ales să folosesc un gel pentru zona ochilor din gama Pellamar pentru că nu are parabeni, dar și pentru că prea l-a lăudat o prietenă :) .

mujo-gel-contur-pentru-ochi-pellamar

Este un hidrogel special conceput pentru revitalizarea zonei sensibile din jurul ochilor, estomparea semnelor de oboseală şi îmbătrânire, reducerea cearcănelor şi pungilor din jurul ochilor, reducerea inflamaţiilor şi prevenirea efectelor nocive ale radiaţiilor UV.

Ce conține gelul contur ochi Pellamar?

 • extract Pellamar bogat în săruri minerale;
 • un complex de proteine de origine vegetală care îmbunătațește circulația sangvină și reduce acțiunea radicalilor liberi;
 • acid hialuronic, o substanță pe care toate doamnele și domnișoarele care o folosesc o laudă. Pe scurt acidul hialuronic umple ridurile din interior, catifelează pielea și îi redă elasticitatea şi tonusul;
 • extracte vegetale de ghimpe și aloe, care au rol în stimularea microcirculației sangvine și rol de calmare și hidratare a pielii.

Cum se utilizează gelul contur ochi Pellamar?

Specialiștii recomandă utilizarea zilnică, dimineața și seara. Se aplică două picături de gel pe zona din jurul ochilor, masând ușor cu degetul inelar. Îți recomand să ții gelul la frigider. Efectul va fi și mai răcoritor, iar pungile din jurul ochilor se vor estompa rapid.

Gelul contur ochi Pellamar costă aproximativ 27 lei și poate fi cumpărat din magazinul oficial Pellamar.

De ce am ales gelul contur ochi Pellamar în detrimentul altor produse similare?

 • nu provoacă erupții acneice
 • nu conţine alcool
 • fără parfum
 • nu conţine alergeni
 • nu conține coloranţi şi arome artificiale
 • fără parabeni
 • raportul calitate/preț este unul deosebit de avantajos.

După aproape o lună de folosire zilnică (câteodată mai uit dimineața, dar seara îl aplic de fiecare dată) sunt mulțumită de rezultate. Ridurile încă sunt acolo, sunt conștientă că sunt ale mele, mai ales când sunt mai obosită se văd mai tare. Dar dimineața când mă trezesc pielea din jurul ochilor arată mult mai bine, mai odihnită, mai luminoasă.

În primele două săptămâni de când începi aplicarea gelului contur de ochi Pellamar este posibil să simți o senzație de usturime ușoară. Nu intra în panică, este doar gelul care acționează. În timp se estompează până la dispariție senzația de usturime.

Pe lângă gelul contur ochi Pellamar îți recomand și pasta de dinți fără fluor(anason/mentă) și gelul de duș cu ulei de cătină, produse care pot fi folosite de întreaga familie.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile și impresiile mele după utilizarea gelului contur ochi Pellamar. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: