Penare pentru copii – cele mai avantajoase oferte de la magazinele online

Pe lângă caiete și ghiozdane, copiii au nevoie și de alte rechizite școlare: penare, creioane, carioci și alte instrumente de scris în funcție de ciclul de învățământ la care participă. În ceea ce privește alegerea penarelor pentru copii ai două opțiuni:

  • penarele simple
  • penarele echipate.

În funcție de aceste două opțiuni am căutat pe la magazinele online cele mai avantajoase oferte la penare echipate și simple pentru copii.

Mai jos am făcut o selecție de penare cu prețuri avantajoase. Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre modelele care îți plac. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Penare simple – modele ieftine online cu Violetta, Elsa, Hello Kitty, Cars, Avengers

Prețurile la penarele simple pe care le găsești la magazinele online încep de la 7 lei pentru cele cilindrice sau pentru cele micuțe, metalice. În funcție de spațiul care este disponibil în ghiozdan trebuie să alegi unul potrivit.

Cele din pânză subțire sau cele cilindrice ocupă mai puțin loc în ghiozdan, pe când cele dreptunghiulare, cu mai multe compartimente ocupă un spațiu mai mare. Dar când te gândești la organizare, cele cu compartimente câștigă detașat.

Penarul borsetă model fond colorat DP Collection – Premium are un preț deosebit de avantajos, formă tubulară. Cuprinde un compartiment mare, principal realizat din materiale de calitate, plăcute la atingere, fermoar rezistent la folosire îndelungată. Dimensiuni: 19,5 x 4 x 6 cm.

Penarul clasic Little Mole este simplu, plăcut și practic pentru elevi. Este ușor și are un design simpatic, atrăgător pentru școlari și preșcolari. Dimensiuni: 10 x 21 x 4 cm.

Penar fluture cu un fermoar roz
Penar fluture cu un fermoar roz

Penarul triunghiular Hello Kitty se închide cu fermoar și este foarte ușor, fiind potrivit în orice împrejurare.

Penarul fluture cu un singur fermoar are un compartiment cu spațiu pentru ascuțitoare, radieră, riglă 15 cm, culori și / sau carioci. Prețurile ambelor penare simple de mai sus sunt deosebit de avantajoase.

Noi preferăm să luăm un penar simplu, cu unul sau două compartimente, iar cariocile și creioanele colorate să le cumpărăm separat, de calitate foarte bună. De obicei învățătoarea sau educatoarea vă va îndruma cu privire la brandurile de creioane și carioci care țin cel mai bine și sunt foarte ușor de ascuțit și de folosit de către copii.

Copiii sunt atrași de personajele lor preferate. Și-ar cumpăra orice, și o pietricică dacă are desenat personajul care le place. În cazul în care copilul tău are un personaj preferat, un film care îi place foarte mult, îi poți cumpăra un penar deosebit. Online găsești penare cu toate personajele. Pentru fete: penare cu Violetta, Monster High, Cinderella, Hello Kitty, Elsa și Anna din Frozen, dar și câini, căluți și pisicuțe drăguțe.

Pentru băieți poți cumpăra penare simple cu echipele de fotbal preferate, cu personajele din Cars, Avengers, Angry Birds și mai nou penare cu Minions.  Multe produse cu Minions găsești și aici.

Penare echipate – modele ieftine online

Penarele echipate au prețuri de la 39 de lei. Prețurile cresc totuși în funcție de câte piese și instrumente de scris au incluse.

Penar Despicable me 3 echipat
Penar Despicable me 3 echipat

Despicable me a fost unul dintre filmele pentru copii ale acestei veri. Așa că nu putea lipsi din această selecție un penar cu drăguții minioni.

Penarul Soy Luna este echipat cu 1 compartiment cu fermoar, două flapsuri, 1 pix, 1 creion, 7 carioci, 8 creioane colorate, echer, riglă 15 cm, ascuțitoare, 9 creioane colorate.

Penar echipat Zootropolis
Penar echipat Zootropolis

La magazinele online găsești penare echipate cu toate personajele în vogă preferate ale copiilor, dar și cu clasicii Scooby Doo și prințesele Disney.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile și tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de penare pentru copii, echipate și simple, cele mai avantajoase oferte online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: