De unde cumpăr online jucării cu Minions?

Sâmbătă a fost premiera mult așteptatului film de animație Minions, varianta dublată în limba română, pentru copii.

Minionii sunt iubiți și de către adulți. Chiar zilele trecute am văzut o manichiură cu Minions superbă, cu ojă semipermanentă, realizată la salon, bineînțeles. Dar dacă te încumeți să-ți faci singură acasă, sau cu ajutorul unei prietene, ojă semipermanentă la super prețuri găsești aici. Îți recomand tutorialul de aici pentru a învăța cum să-i desenezi pe minioni.

Eu încă mă mai gândesc dacă să o duc pe Alexia, ea având 5 ani deocamdată, deoarece filmul este pentru copii cu vârsta peste 6 ani.

Dacă ai văzut filmul „Despicable me”, atunci poți să-ți faci o idee dacă îți poți duce copiii să vadă filmul Minions. Acesta face parte din seria mai sus menționată. Acțiunea se petrece în anii 1960, cam cu 42 de ani înainte ca haioasele creaturi galbene să fi lucrat pentru Gru.

După uciderea accidentală a foștilor stăpâni (T-Rex, Napoleon, Dracula) minionii decid să se izoleze în Antarctica, unde cad într-o depresie profundă, până când Kevin pune la cale un plan pentru găsirea unui nou lider. Și uite așa, cei trei minioni Kevin, Stuart și Bob pornesc într-o călătorie plină de peripeții care îi duce la Scarlet Overhill (cu vocea Sandrei Bullock în varianta nedublată) și la soțul ei, Herb Overkill (John Hamm).

Ca și în cazul filmului Frozen, mă aștept ca în perioada următoare, magazinele să fie invadate cu jucării, haine și rechizite cu Minions. Ca urmare a cererii, bineînteles. De aceea am analizat din timp oferta magazinelor online de unde poți cumpăra imediat produse cu Minions pentru copiii tăi.

De unde cumpăr online jucării și rechizite școlare cu Minions?

Elefantul are o mare varietate de produse cu Minions. Le găsești pe toate aici. Dintre jucăriile și rechizitele pentru micii dar și marii școlari enumăr:  agende, pixuri, seturi de cutii și sticle pentru prânzul copiilor de la școală, penare echipate, markere, ghiozdane și rucsacuri, jucării de pluș, brelocuri pentru chei, umbrele, dar și perne și lenjerie de pat pentru copii, prosoape și pături.

Un alt magazin online unde poți găsi o gamă variată de jucării și rechizite școlare cu Minions este eMag. Le găsești pe toate aici. Produse Minions la eMag: ghiozdane, rucsacuri, genți și saci pentru sport, huse mini și maxi pentru telefoane, lenjerii de pat, jucării de pluș cu minionii, figurine, penare, trotinete pentru copii, saletele gonflabile pentru vară, pistoale cu sunete, dar și haine pentru copii, în general pijamale de vară cu pantaloni și bluză cu mânecă scurtă.

Înscrie-te la newsletter pentru a fi în pas cu tendințele din modă și home-deco, precum și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Acestea au fost magazinele de unde poți cumpăra jocuri, jucării și rechizite școlare cu Minions pentru micii fani ai haioaselor personaje Disney. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: