Pantofi de damă – tendințe primăvară – vară 2017

Pantofii de damă sunt acea piesă vestimentară indispensabilă în garderoba femeilor de pretutindeni. Sunt nelipsiți din arsenalul fashionistelor, sunt aduși la rangul de piesă de atracție a tinuței de către pasionatele de încălțăminte feminină.

Designerii ne alimentează această dragoste sezon de sezon cu noi colecții de pantofi superbi, pe care toate ne dorim să-i avem și să-i purtam, indiferent de înălțimea și de gradul de comoditate al tocurilor.

Nu toate ne permitem acei minunați pantofi Jimmy Choo. De fapt majoritatea. Dar asta nu înseamnă că nu ne putem orienta spre modelele de pantofi de damă mai accesibile la preț, tot în tendințe.

De aceea mi-am propus să analizăm astăzi trendurile sezonului primăvară-vară 2017 în materie de pantofi de damă. Îți recomand mai jos modele de pantofi de primăvară pe care să ți le poți cumpăra online fără a-ți vinde un rinichi :) .

În selecția de mai jos vei găsi pantofi ieftini, cu prețuri între 46 lei și 189 lei, avantajoase pentru bugetul tău, modele la modă în sezonul cald primăvară-vară 2017.

Pantofi cu aplicații

Aplicațiile domină podiumurile de modă. De la jachete, bluze și pantofi aplicațiile sunt peste tot în acest sezon de primăvară-vară 2017. Și de ce să nu recunoaștem, acestea aduc culoare, personalitate și stil pantofilor.

Pantofi Smile bleumarin
Pantofi Smile bleumarin

Pantofi Jojo nude
Pantofi Jojo nude

Deși au aplicații colorate, poți purta acești pantofi și la ținute office. Am ales să-ți recomand două perechi: unii bleumarin, cu mai multe aplicații și alții nude, cu aplicații florale doar pe toc. Îi poți purta și la blugi sau pantaloni țigaretă, dar și la fuste și rochițe de tot felul.

Pantofi stiletto cu toc subțire

Clasicul se poartă indiferent de sezon. În această primăvară designerii ne propun, nouă celor care iubim stilul conservator, pantofii stiletto cu toc subțire înalt.

Pantofi stiletto Via Paula
Pantofi stiletto Via Paula

Pantofi dama stiletto Cersei gri
Pantofi damă stiletto Cersei gri

Pantofi cu toc mic kitten

Pantofii stiletto au tocuri înalte și nu sunt suportați de toate femeile o zi întreagă, mai ales dacă trebuie să stea mult timp în picioare. De aceea designerii au adus în prim plan în primăvara-vara 2017 pantofii cu toc mic, kitten, cum le spun americanii.

Pantofi uni negru toc kitten
Pantofi uni negru toc kitten

Pantofi maro sepia de piele Zee Lane
Pantofi maro sepia de piele Zee Lane

Pantofi cu nuanțe metalice

Pantofii cu nuanțe metalice au fost prezenți și ei pe podiumurile de la Săptămâna modei din întreaga lume. Poate că nu sunt pentru uzul zilnic sau pentru birou, dar îi putem purta cu stil la ocazii speciale, împreună cu o rochie elegantă.

Pantofi Gabor aurii
Pantofi Gabor aurii

Pantofi dama Genevieve argintii
Pantofi damă Genevieve argintii

Vezi mai multe recomandări de pantofi în nuanțe metalice.

Pantofi cu baretă pe gleznă

În primăvara-vara 2017 se poartă și pantofii cu baretă pe gleznă. Forma pantofilor este în funcție de stilul fiecăreia: cu vârf ascuțit sau mai rotunjit, cu baretă mai subțire sau mai groasă, cu toc subțire sau bulky, pătrățos sau chiar rotund. Bareta este elementul comun pe care îl regăsim în multe colecții ale designerilor renumiți din lumea întreagă.

Pantofi Graceland cu bareta pe glezna
Pantofi Graceland cu baretă pe gleznă

Pantofi cu bareta in T Xti
Pantofi cu baretă în T Xti

Pantofi cu platformă

Pantofii cu platformă sau cu talpă ortopedică s-au purtat mult și anul trecut. Sunt în tendințe și în 2017. Platforme ușor mai late, mai înalte, mult mai evidente. Dar nu ne supărăm. Poți purta platformele la ținute casual, la sesiuni prelungite de shopping sau chiar la o cafea cu fetele.

Pantofi Camus aurii cu platforma
Pantofi Camus aurii cu platformă

Pantofi Dorris cu platforma ortopedica
Pantofi Dorris cu platformă ortopedică

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de pantofi de damă cu care vei fi în tendințe în sezonul de primăvară – vară 2017. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: