13 măsuțe moderne de cafea care îți vor înveseli livingul

Ai ales fotoliile și canapeaua perfecte pentru livingul tău. Acum a venit momentul pentru o măsuță de cafea modernă care să se potrivească cu celelalte piese de mobilier, să completeze și să întregească spațiul.

O măsuță de cafea are multe întrebuințări, înafară de cea care îi poartă numele. Poate fi un loc de depozitare pentru diverse cărți și reviste, ține loc de scăunel atunci când simți nevoia să-ți întinzi picioarele. Măsuța de cafea poate fi loc de joacă pentru copii, loc de scris și desenat, de jucat cărți și diverse jocuri cu prietenii.

Dar cum facem să o alegem pe cea perfectă pentru livingul nostru? Asta vom analiza în paragrafele următoare pentru a face o alegere inteligentă.

Cum alegem masa de cafea perfectă pentru living/sufragerie?

În primul trebuie să ne punem întrebarea „Chiar am nevoie de o masă de cafea?”. Dacă răspunsul este da, atunci este cazul să începi să o cauți pe cea perfectă pentru tine și pentru nevoile tale.

În al doilea rând trebuie să ne imaginăm cam care ar fi dimensiunile măsuței de cafea care ar putea completa spațiul fără să ne incomodeze, fără a face livingul să pară înghesuit. Poți apela la un mic ajutor vizual. Încearcă să o construiești cu ajutorul unor cutii de pantofi, știu că ai câteva disponibile :) . În lipsă de cutii poți încropi conturul mesei de cafea cu ajutorul unor coli de hârtie. Trebuie să lași aproximativ 40 de cm între canapea, fotolii și măsuța de cafea. Spațiul dintre măsuța de cafea și comoda TV trebuie să fie cât mai mare pentru a-ți putea permite libertate de mișcare.

Dimensiunile le-am măsurat, acum este rândul înălțimii.

Dacă măsuța de cafea va servi și ca loc de odihnă a picioarelor la sfârșitul zilelor este indicat ca aceasta să nu depășească înălțimea șezutului canapelei sau al fotoliilor care o înconjoară.

Dacă măsuța de cafea va fi locul de servire a cafelei sau ca spațiu pentru jocul de cărți ar trebui să alegi una mai înaltă. Indicat ar fi să optezi pentru una cu picioare înalte, subțiri și suprafață de servire mai mică pentru a contracara efectul înălțimii.

Analizează stilul pieselor de mobilier din living și alege o măsuță de cafea în același stil. Dacă ai mult lemn, mergi pe aceeași textură și culoare. Dacă ai mobilier cu linii drepte și accente metalice, minimalist, poți opta pentru o măsuță de cafea cu metal.

În cazul în care ai copii mici, trebuie să alegi o măsuță de cafea care să aibă colțurile rotunjite pentru a minimiza riscul de accidentări. Ai putea opta pentru o măsuță cu sertare sau cu spațiu de depozitare. Sunt sigură că copiii vor găsi ceva de pus acolo, nu vei rămâne cu spațiul liber.

Pentru livingurile mici îți recomand să alegi măsuțe de cafea din sticlă, cu cadru metalic sau din lemn, în funcție de mobila pe care o ai. Plus nu vei duce grija coasterelor de pahare pe lemn, pentru că sticla se întreține mult mai ușor.

De obicei recomand ca măsuța de cafea să fie în gama de culori a camerei unde își găsește locul, dar iubitorii accentelor de culori puternice, vesele, pot încerca o masă de cafea colorată. Restul pieselor de mobilier trebuie să fie în nuanțe neutre, cu mici accente din aceeași culoare cu a mesei de cafea: o vază colorată, o ramă sau niște perne decorative.

Mai jos am selectat 13 măsuțe moderne de cafea, unele foarte ieftine și simple, altele cu design nonconformist și cu prețuri pe măsura materialelor folosite.

Dă click pe linkurile „Vezi preț” pentru a afla cât costă măsuțele moderne de cafea care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate, de unde le poți cumpăra.

Măsuțe moderne de cafea – recomandări de la magazinele online

Măsuță de cafea Kolarado

Vezi preț la Chilipirul-zilei!

Măsuță de cafea Pipra Mustard

Vezi preț la eMag!

Măsuță de cafea Tars White Yellow

Vezi preț la Somproduct!

Set 3 măsuțe de cafea

Vezi preț la Bonami!

Masă de cafea cu structură din lemn masiv

Vezi preț la Bonami!

Masă de cafea din sticlă și metal

Vezi preț la Somproduct!

Masă cafea din lemn tec și fier Treetop Zuiver

Vezi preț la Mobilalaguna!

Masă de cafea din MDF și furnir Daphne

Vezi preț la Somproduct!

Măsuță de cafea Masa living pătrată

Vezi preț la eMag!

Masă de cafea din pal și metal Amble

Vezi preț la Somproduct!

Măsuță de cafea Catalina Walnut

Vezi preț la Mobilalaguna!

Set 3 mese de cafea din sticlă și metal

Vezi preț la Bonami!

Măsuță de cafea rotundă

Vezi preț eMag!
Masa de cafea Mio
Stoc epuizat

Masuta cafea Wooden Art
Stoc epuizat

Masa de cafea Evie
Stoc epuizat

Masuta de cafea
Stoc epuizat

Masa cafea Rainbow
Stoc epuizat

Masute cafea Ufo
Stoc epuizat
Masa de cafea Alta II
Stoc epuizat

Masa de cafea Casia gold
Stoc epuizat

Masa de cafea din lemn Madeira
Stoc epuizat

Masa de cafea Gina
Stoc epuizat

Masa de cafea din mdf Pop negru
Stoc epuizat

Masa de cafea Nono gri
Stoc epuizat

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de măsuțe de cafea moderne care îți vor înveseli livingul. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: