Idei de cadouri de Crăciun sub 150 lei pentru fetițe

Se apropie Crăciunul iar listele de cadouri se conturează deja. Dacă îți întrebi copiii ce vor să primească de Crăciun poți să te aștepți ori ca lista să fie una foarte lungă, cu multe schimbări, ori una foarte scurtă, cu un singur cadou, dar care ca preț face cât toate celelalte la un loc.

De aceea am colindat magazinele online cu articole pentru copii și am selectat câteva cadouri cu prețuri sub 150 de lei, pentru ca lista cea lungă de Crăciun să fie completă :).

Îți recomand în mod special 3 magazine online cu jucării și jocuri pentru copii, toate la prețuri avantajoase.

Cadouri de Crăciun sub 150 lei de la Noriel pentru fetițe

1jucarii-fetite-noriel
 1. Tableta magică este un set de creație în tendințele actuale, o jucărie de care copiii nostri se pot bucura dar își pot pune și imaginația la încercare. Copiii pot pune un șablon în tabla de desen, copiază imaginea pe tablă cu markerele speciale pentru a crea un desen luminos și uluitor pe care îl pot vedea în 3D cu ochelarii incluși. Tabla se șterge ușor pentru ca să se poată face un desen nou imediat.
 2. Un smartwatch ar putea fi un cadou pentru fetițe. Ceasul are o cameră foto și memorie ce permite stocarea a până la 100 de fotografii, port mini USB, jocuri preinstalate și ceas, care are funcție de alarmă, temporizator, cronometru, dată și oră. Vezi și recomandări de ceasuri smartwatch cu GPS, prin care știi și unde este copilul tău și telefon încorporat, pe care îl poți apela.
 3. Puzzle gigant sub formă de castel, la un preț deosebit de avantajos.
 4. Magic Jin, un cățeluș drăguț interactiv. Copilul se gândește la un animal. Magic Jin îi pune întrebări pentru a afla la ce animal s-a gândit. Este ideal pentru copiii cu vârsta de peste 4 ani, dar din experiență îți spun că îl poți face cadou și unui copil mai mic. Fetița mea, Alexia, l-a primit de ziua ei la 3 ani și a avut o perioadă foarte lungă de timp în care s-a jucat intensiv cu el. Așa a învățat foarte multe despre animalele domestice și sălbatice.
 5. Pentru fetițele mai mari pasionate de crearea diverselor modele pe hăinuțe și accesorii am ales un joc creativ SEW COOL Creative Fabric Kit, Bonus Skirt Project.

Cadouri de Crăciun sub 150 lei de la eMag pentru fetițe

2jucarii-fetite-emag
Vezi prețuri eMag!

Jucăriile educative sunt preferatele mele, mai ales în anotimpurile mai reci, atunci când petrecem mult timp în casă. Jucăriile alese inteligent dezvoltă multe abilități și creația, imaginația copiilor și le pun în mișcare creierul. La eMag am găsit una dintre cele mai variate game de jucării educative, cu filtre inteligent plasate în funcție de vârsta copiilor, așa că ne este foarte ușor să alegem jucăria potrivită.

 1. Joc Piramidă Alfabet
 2. Joc educativ Clementoni Cât este ceasul?
 3. Joc Numără și potrivește numerele
 4. Calendar din lemn magnetic

Cadouri de Crăciun sub 150 lei de la Elefant pentru fetițe

mujo-jucarii-fetite-elefant

O bucătărie este o jucărie creativă pentru fetițe. Alexia a primit a astfel de bucătărie pe la 4 ani. Deși la început a cam ignorat-o, acum la 6 ani se joacă aproape zilnic.

Trolii sunt la mare căutare în această perioadă. Poți face colecții impresionante cu toate personajele. Figurinele cu troli sunt foarte ușor de ținut în mână și de către copiii mai mai mici, dar din cauza părului și a faptului că cei mici încă au tentația de a băga piesele mai mici în guriță, acestea sunt recomandate copiilor peste 3 ani.

 1. Set bucătărie smart – Cook’n Go
 2. Trolls, Set coafuri fashion cu Poppy
 3. Trolls, Set petrecerea lui Poppy

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de cadouri de Crăciun pentru fetițe, cadouri cu prețuri rezonabile, sub 150 lei, pentru listele lungi adresate Moșului. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: