Idei de cadouri de Crăciun pentru băieți

Săptămâna trecută ne-am gândit la cadouri de Crăciun pentru fetițe. Acum a venit rândul cadourilor de Crăciun pentru băieți.

Deși am doar o fetiță, Alexia, ea are mulți prieteni băieți. Știu destul de multe despre jucăriile preferate ale acestora: multe mașini, figurine cu roboți, orice este cu Star Wars, pistoale, bărci, elicoptere, drone etc.

Am căutat la magazinele online cele mai bune prețuri la jucării și jocuri pentru băieți și am alcătuit mai jos o selecție cu cele mai avantajoase dintre ele.

Idei de cadouri de Crăciun pentru băieți – recomandări de la Noriel

Vezi întreaga oferta Noriel de cadouri de Crăciun pentru băieți!
Vezi întreaga ofertă Noriel de cadouri de Crăciun pentru băieți!

Zi adevărul, te-ai juca și tu cu o dronă, doar așa de dragul copilăriei! La Noriel am găsit modelul din selecția de mai sus, o dronă care ar putea fi cadoul perfect de Crăciun pentru băieți și părinți deopotrivă. Drona I drive are sistem independent de mișcare în 4 direcții, care permite realizarea de manevre complexe în succesiune rapidă. Drona și telecomanda sunt dotate cu un buton de pornire rapidă. De asemenea, drona se oprește automat după 10 minute de inactivitate.

Idei de cadouri de Crăciun pentru băieți – recomandări de la Elefant

mujo-idei-cadouri-craciun-baieti-elefant
Vezi întreaga ofertă Elefant de cadouri de Crăciun pentru băieți!

La Elefant am găsit una dintre cele mai variate game de seturi de constructie Lego pentru orice vârstă, de la copii mici, sub 2 ani, până la cel mai mari, peste 6 ani. Plus seturi de colorat pentru călătorii, telefoane smartphone (de jucărie bineînțeles), mașinuțe cu și fără telecomandă, camioane etc. Iar transportul de la Elefant este gratuit în pick-up point.

Idei de cadouri de Crăciun pentru băieți – recomandări de la eMag

mujo-idei-cadouri-craciun-baieti-emag
Vezi oferta de cadouri de Crăciun pentru băieți de la eMag!

eMag-ul este printre primele destinații online atunci când caut cadouri pentru copii. Cu ajutorul magazinelor online din MarketPlace eMag a ajuns să aibă cea mai variată gamă de jocuri și jucării pentru copii, la prețuri avantajoase. Am selectat câteva produse în colajul de mai sus, jucării pe care și le doresc băieții sub bradul de Crăciun: mașini, elicoptere, avioane, dinozauri motociclete, păianjeni etc.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă, dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de cadouri de Crăciun pentru băieți. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: