Grill electric Russell Hobbs – păreri după utilizare

În casa noastră nu se mănâncă tocănițe, musaca, orice fel de „mâncăruri amestecate” le mai spun eu. Carnea e de preferat să nu se atingă de garnitură și nu se mănâncă niciodată reîncălzită. Totul se prepară proaspăt, pe loc.

Ca și mod de viață este unul sănătos, dar logistica poate deveni un coșmar. Carnea trebuie lăsată să se pătrundă bine și indiferent de modalitatea de preparare, tot în jur de o oră stă pe foc.

Pentru că timpul a devenit o nestemată de preț în casa noastră, am decis să cumpăr un grill electric.

Căutând pe internet am ales un grill electric Russell Hobbs. L-am cumpărat online de aici (avea prețul cel mai avantajos la momentul achiziționării), dar îl mai găsești la eMag și aici.

De ce am ales grillul electric Russell Hobbs?

Am ales grillul electric Russell Hobbs din următoarele motive:

  • pentru că promitea că nu scoate fum
  • pentru că este ușor înclinat și permite grăsimii să se scurgă în tăviță
  • pentru că ambele plite se încălzesc, ceea ce scurtează foarte mult timpul de preparare
  • preț avantajos.

Mai jos am făcut o scurtă listă cu părerile mele după utilizarea aproape zilnică timp de un an a grillului electric Russell Hobbs.

Ce îmi place la grillul electric Russell Hobbs

Motivul principal pentru care l-am cumpărat era micșorarea timpului de pregătire a cărnii sau a legumelor. Am încercat orice tip de carne pe grill. De la pește file: somon, merluciu, macrou, la carne de porc și de curcan. Ceafa de porc iese demențial, dar în casa la noi se mănâncă destul de rar.

Cel mai des facem pește, somonul fiind preferatul familiei. Acesta este gata în 5-6 minute. Pe pliantul grillului Russell Hobbs sunt mentionați timpii de pregătire a diferitelor alimente. Peștele ar trebui să fie pregătit în 3-4 minute, dar eu îl las un pic mai mult, pentru că ne place mai crocant.

1grill-russell-hobbs
2somon-la-grill-electric-russell-hobbs

Curcanul este gata tot în 5-6 minute. Carnea de porc, tăiată destul de subțire o las pe grill 6-7 minute.

Am făcut la grill și ciuperci, foarte gustoase. Timp de pregătire 3-4 minute. Ce nu am încercat sunt legumele, pentru că preferam să le mâncăm proaspete, în salate.

În momentul preparării cărnii grill-ul scoate fum, mai ales pentru că eu îl las mai mult, dar nimic de speriat.

Tăvile sunt în plan ușor înclinat tocmai pentru a facilita scurgerea grăsimii, un alt plus pentru grillul Russell Hobbs.

Tăvile se încălzesc amândouă, ceea ce face economie de timp la pregătirea mâncării, nu mai trebuie să întorci carnea de pe o parte pe alta.

Grillul Russell Hobbs ocupă puțin spațiu pe blat, întotdeauna un plus pentru orice aparat eletrocasnic.

Are un indicator luminos care, atunci când se stinge, te avertizează că tăvile s-au încălzit și poți pune carnea la preparat.

Tava este destul de încăpătoare. Au loc 4-5 porții de file de somon, suficient pentru o familie cu 3-4 membri.

Ce nu îmi place la grillul electric Russell Hobbs

Tăvile trebuie curățate imediat după folosire. Și nu cu burete abraziv, ci cu o cârpă moale, ușor umedă, fără să freci pentru a nu altera suprafața. Ție ți-e foame, mirosul cărnii te înnebunește, dar trebuie să ștergi mai întâi grillul. Cam greu, dar nu imposibil :) .

Faptul că ambele tăvi se încălzesc este și un avantaj și un dezavantaj. Eu am ales modelul de grill cu model floral. Din exces de zel am șters grillul și pe exterior când încă mai era cald. Și s-a întins modelul floral. Nu l-am stricat, dar nu mai arată ca nou.

Cam atât despre grillul electric Russell Hobbs. Sunt deosebit de mulțumită că-l am în casă și că-l folosesc. Se potrivește perfect cu nevoile și cu gusturile noastre în materie de mâncare.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost părerile bune dar și mai puțin bune la un an după folosirea zilnică a grillului electric Russell Hobbs. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: