Robot de bucătărie Philips HR 7762 – păreri după utilizare

Lipsa de spațiu în bucătărie m-a făcut să mă orientez spre electrocasnice care ocupă puțin loc pe blat, dar care fac mai multe operațiuni.

Mi-am cumpărat robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR 7762 acum 6 luni, tocmai pentru că era și blender și robot și râsniță, toate în același aparat.

Am vrut un robot de bucătărie de calitate, dar cu preț mediu, să nu depășească 500 lei. Și pentru că am încredere în electrocasnicele Philips am ales un model al acestui brand.

L-am cumpărat de la eMag, cam la același preț de acum, dar îl găsești și aici.

Ce conține robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR 7762?

În filmuleț se văd toate accesoriile și componentele robotului de bucătărie Philips Viva Collection HR 7762.

Dar să le și recapitulăm. Robotul de bucătărie Philips are următoarele accesorii:

 • bolul robotului, capacitate 1,5 l;
 • blender, capacitate 1 l;
 • râșniță;
 • accesorii de frământat, chopper, disc cartofi, disc feliere, disc emulsionare, disc granulare, disc radere, o spatulă, o cutie pentru depozitat discurile atunci când nu le folosești.

Păreri după 6 luni de folosire zilnică a robotului de bucătărie Philips Viva Collection HR 7762

Folosesc zilnic, uneori de câteva ori pe zi robotul de bucătarie Philips, ori pe post de robot, ori pe post de blender sau ca râșniță. De aceea mai jos mi-am organizat părerile după tipul de accesoriu folosit: robot, blender sau râșniță, cu ce îmi place la fiecare, dar și cu ce nu îmi place.

Păreri după folosirea robotului

 1. Robotul, împreună cu discurile de feliere, tăiere,  fac minuni la salata de varză, salata de ridichi negre, la cea de gulii. De fapt de la asta a și pornit dorința de a-mi cumpăra un robot de bucătărie. M-am chinuit într-o seară să dau pe răzătoare câteva ridichi negre, am făcut febră musculară, ca să nu mai zic de timpul pierdut. Așa, la robot, cureti legumele, le feliezi și le pui în robot. Dai drumul, la ce viteză vrei tu și robotul face toată treaba. Eu la viteza a 2-a îl folosesc când am legume tari și la 1 când legumele și leguminoasele sunt mai moi.
 2. Nu prea fac eu bulion și de astea, dar s-a nimerit de câteva ori să cumpăr mai multe roșii de grădină decât puteam să mănânc. Le-am pus la robot, le-am făcut pastă, le-am fiert cu câteva mirodenii. Apoi am folosit sucul la sosul de paste, la pizza etc.
 3. Ce nu îmi place la robotul de bucătărie Philips este că nu feliază complet legumele, dar asta se întâmplă la toate modelele, indiferent de brand. Mai rămân și bucăți nefeliate, nu foarte mari ce-i drept.

Păreri după folosirea blenderului

 1. Blenderul este componenta care îmi place cel mai mult de la robotul de bucătărie Philips. Îl folosesc zilnic, pentru smoothie-uri, pentru a pasa supele cremă, pentru diverse sucuri.
 2. Este destul de mare pentru un smoothie generos, are capacitate de 1 l.
 3. Pasează foarte bine, chiar și fructele și legumele mai tari, mai fibroase.
 4. Are piciorușe speciale cu sistem anti-alunecare, parcă ar fi niște ventuze. Adică chiar nu se plimbă pe blat atunci când este în funcțiune. Provocarea apare atunci când vrei să cureți sub el. Dar dacă reușesc eu să-l desprind de pe blat, atunci sigur orice adult poate. :)
 5. Se spală foarte ușor, sub jet de apă calduță.
 6. Se asamblează și se dezasamblează tot foarte ușor.
 7. Atenție: Dacă îl umpli prea tare, ajungi cam la limita de 1 l (are și semn de capacitate maximă) riști să-ți zboare capacul în aer și să-ți murdărești toată bucătăria. Eu m-am învățat și în primele secunde când îi dau drumul țin mâna deasupra capacului.
blender suc fructe

Păreri după folosirea râșniței

 1. Râșnița de la robotul de bucătărie Philips HR Viva Collection HR7762 râșnește foarte bine și rapid orice tip de semințe: chia, susan, in, cafea, piper, ce vrei tu.
 2. Nu îmi place că are dimensiuni destul de mici, încap maxim 20 de lingurițe de semințe (din alea mici de ceramică).

Pe scurt, sunt foarte mulțumită de robotul de bucătărie Philips Viva Collection HR 7762. Preț bun, rezultate foarte bune, ocupă puțin spațiu pe blat, se curăță ușor, componentele se pot băga și în mașina de spălat vase, pentru cine are o asemenea minune în bucătărie.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost impresiile după folosirea intensă a robotului de bucătărie Philips HR 7762. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: