12 genți ieftine și frumoase de damă – prețuri de la 26 lei

genti ieftine de dama

Reducerile de iarnă sunt încă în toi. Mai toate magazinele online și-au afișat ofertele, care mai de care mai avantajoase. Pentru doamnele și domnișoarele care caută genți ieftine și frumoase de damă am vești bune.

Am căutat pe la magazinele online preferate genți și poșete cât mai ieftine care să arate și bine deopotrivă. Am selectat mai jos 12 genți de damă, modele casual și office cu cel mai bun raport calitate/preț.

Prețurile genților de damă de mai jos încep de la 26 de lei, un preț foarte mic pentru o geantă, nu-i așa?

Genți ieftine de damă – recomandări de la magazinele online

Pentru mai multe detalii despre gențile și poșetele ieftine care te interesează te rog să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinelor online care le comercializează.

Geanta bordeaux
Geantă bordeaux

Geanta neagra stil shopper
Geantă neagră stil shopper

Încep selecția cu două genți ieftine și frumoase, în stil shopper care sunt perfecte atunci când ai de cărat mai multe: cursuri, agendă, tabletă, make-up, știi tu, ce are fiecare femeie în geantă. Aceste genți ieftine de damă sunt din piele ecologică, dar arată binișor având în vedere prețul scăzut. Mai multe modele de genți shopper găsesti și aici.

Geanta cafea cu lapte
Geantă cafea cu lapte

Geanta Drywash maro deschis
Geantă Drywash maro deschis

Deși gențile maro deschis se poartă mai mult în anotimpurile calde cele două modele de mai sus m-au cucerit prin culoarea lor de cafea cu lapte.

Aș purta aceste genți maro deschis la ținute casual, monocrome, o gamă de culori minimalistă. Le-aș asorta cu o eșarfă cu animal print și cu câteva bijuterii maronii: un inel cu piatră maro sau chiar cu o broșă. Am auzit că broșele vor reveni în forță în 2016, deci poate este timpul să studiem un pic magazinele online de bijuterii.

Geanta Ninette
Geantă Ninette

Geanta Rory
Geantă Rory

Gențile de damă office sunt printre accesoriile cele mai căutate și mai cumpărate online. Așa că nu puteau lipsi din această selecție de genți ieftine câteva modele office la prețuri avantajoase. Și chiar dacă nu sunt din piele naturală, modelele alese mai sus arată bine, elegant. Se potrivesc la ținutele office, datorită liniilor drepte, elegante, dar și la cele casual.

Geanta Denisa
Geantă Denisa

Geanta maro Call it spring
Geantă maro Call it spring

Atunci când caut genți de damă la reducere, mai ales în această perioadă, nu pot să ratez colecțiile de genți și poșete ale magazinelor online Elefant și eMag. Pe lângă o mulțime de genți la reducere au apărut și colecțiile noi de genți ofice și casual.

Geanta Ellen maro
Geantă Ellen maro

Geanta Gladys rosu bourgogne
Geantă Gladys roșu bourgogne

Geanta Alesandra
Geantă Alesandra

Geanta Lundy
Geantă Lundy

Vrei să vezi și mai multe modele de genți și poșete pentru femei? Vizitează catalogul Mujo de magazine online de genți.

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de genți ieftine de damă, ale căror prețuri încep de la 26 lei. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!

Sursa poza: earnestfoods.com