10 costume business elegante de damă

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de perioada când circulau neckermann-urile prin casele tuturor doamnelor și domnișoarelor. Sau diverse cataloage de modă și home-deco de unde puteai să dai comandă telefonică sau prin reprezentant.

Era o formă primitivă de comanda online, în timpul când internetul era abia la început. Deci și părinții noștri „comandau online”.

Țin minte că am așteptat aproape o lună de zile un colet pentru mama dintr-unul din cataloage. OMG! Și acum mă înfurii toată când coletul nu ajunge în maxim 48 de ore.

Îi comandasem un costum business elegant cu sacou și fustă. De mică aveam ochi pentru mărimi pentru că i s-a potrivit perfect.

Cu gândul la acel costum elegant de damă cu fustă midi, până la genunchi, mi-am propus azi să găsesc unele similare pentru doamne al căror cod vestimentar le impune un costum business.

Cu greu am găsit 10 costume business elegante de damă, unele cu sacou și fustă, altele cu sacou și rochie. Prețurile costumelor business de damă din această selecție încep de la 189 lei. Un preț rezonabil pentru o ținută aproape completă.

Dă click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre costumul business elegant de damă care te interesează. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care îl comercializează.

Costume business elegante de damă – recomandări online

Costum business
Costum business

Compleu negru cu alb
Compleu negru cu alb

Pentru că subiectul recomandărilor este costumul business de damă, culorile pentru modelele din această selecție sunt neutre: mult alb cu negru, gri, crem, bej și bleumarin. Un costum business elegant din două piese va arăta tot timpul rafinat și stilat, oferind acea imagine de profesionalism pe care toate ne-o dorim în mediul profesional.

Costum de birou
Costum de birou

Costum business negru pepit
Costum business elegant negru pepit

Atunci când alegi să cumperi un costum de damă, indiferent dacă e cu fustă sau cu pantaloni, optezi pentru o întreagă ținută. Și cum sunt sigură că nu va fi singurul sacou sau singura rochie office din garderobă, posibilitățile de mix & match sunt multe.

Compleu elegant cu imprimeu floral
Compleu elegant cu imprimeu floral

Costum Bodyflirt
Costum Bodyflirt

Un costum business elegant de damă merge mână în mână cu o geantă office din piele naturală și cu o pereche de pantofi eleganți, cu tocuri înalte.

Costum elegant maro
Costum elegant maro

Costum office English cream
Costum office English cream

Costum office Petit Paris
Costum office Petit Paris

Costum modern bej
Costum modern bej

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de costume business elegante de damă, modele pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: