Costume de baie întregi monokini – decupajele sunt la modă!

Atunci când o femeie începe să se pregătească pentru un week-end la ștrand sau pentru o săptămână pe o plajă exotică, alegerea costumelor de baie potrivite poate fi o provocare, ca o bătălie pe care trebuie să o câștige :) .

Costumele de baie alese cu stil dar și cu înțelepciune o pot ajuta să-și exprime și mai bine partea senzuală. Din punctul meu de vedere cel mai senzual, mai sexy și mai atrăgător tip de costum de baie este cel monokini.

Dar găsirea tipului de costum de baie monokini care să ți se potrivească îți poate da bătăi de cap. Trebuie să fii atentă la 3 detalii: sutienul, slipul și banda care le unește. La magazinele online găsești o mare varietate de costume de baie monokini, fiecare diferit prin stil, croială, material și accesorii aplicate.

Hai să vedem ce stiluri de monokini întâlnim și la ce trebuie să fii atentă, în funcție de croiala slipului, a sutienului și a benzii specifice acestui tip de costum de baie.

1. Slipul. Pentru că acest costum de baie este considerat senzual, de cele mai multe ori slipul va fi tanga. Dacă nu îți place acest stil de slip, mai găsești la magazinele online și slipul convențional, care acoperă mare parte a posteriorului. Fii atentă totuși, slipul monokini-ului este foarte decoltat.

2 Banda. Lucrurile sunt destul de simple. Ori alegi un monokini cu bandă mai lată, dar care este decupat pe laterale, ori alegi un costum de baie monokini cu banda deosebit de îngustă. Această bandă are doar un rol vizual, de accesoriu pentru costumul de baie, îl face mai interesant, mai senzual.

3. Sutienul. Acesta poate fi de tip bandeau sau clasicul triunghi, prins dupa gât. Femeile care iubesc acest tip de costum de baie monokini dar care au nevoie și de suport sau de volum adăugat în zona bustului ar trebui să aleagă un model de sutien cu burete (subțire) și balene.

Costumul de baie monokini nu este potrivit dacă vrei să te bronzezi uniform. În schimb este deosebit de senzual, un costum de baie cu care vrei să atragi privirile pe plajă sau la piscină. De aceea îți recomand să-l porți cu accesorii potrivite: brățări late, ochelari de soare, eventual o pălărie de plajă cu boruri largi.

Mai jos am făcut o scurtă selecție de costume de baie monokini pe care le poți cumpăra online de la magazinele recomandate. Pentru mai multe detalii referitoare la preț și disponibilitate, te invit să dai click pe poze. Vei fi redirecționată pe pagina magazinului online care le comercializează.

Costume de baie monokini – recomandări online

Costum de baie Cosita Linda Bonita
Costum de baie Cosita Linda Bonita

Monokini de lux David Vacanze
Monokini de lux David Vacanze

Monokini Rainbow
Monokini Rainbow

Costum de baie Cosita Linda Tesoro
Costum de baie Cosita Linda Tesoro

Monokini de lux
Monokini de lux

Costum de baie MissQ Hot Time violet
Costum de baie MissQ Hot Time violet

Costum de baie monokini BPC
Costum de baie monokini BPC

Monokini italian Juanita
Monokini italian Juanita

Costum de baie MissQ Dotty Sun negru
Costum de baie MissQ Dotty Sun negru

Monokini Bodyflirt
Monokini Bodyflirt

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele din modă și home-deco pentru tine și familia ta, precum și cu cele mai avantajoase promoții ale magazinelor online din România.

Acestea au fost recomandările de costume de baie monokini pe care le poți cumpăra online. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

,

de către

Etichete: