Pălării de soare – ce purtăm pe plajă în vara 2015

Pălăriile de soare intră pe lista articolelor must-have pentru o vacanță pe malul mării. În special cele cu boruri mari, largi, de inspirație retro.

În vara 2015 se poartă pălăriile de soare oversized, în culori deschise, cu diferite accente: broderii, aplicații, flori, mărgele. Le poți asorta cu costumul de baie sau pot fi o pată de culoare în ținuta ta, dacă preferi un costum de baie negru sau alb.

Ce-i drept ocupă mult loc în bagaj, mai ales dacă mergi cu avionul în vacanță. De aceea îți recomand să o porți pe cap, în cazul călătoriei cu avionul. Dacă Jeniffer Lopez o face, de ce nu a-i face-o și tu?

Pe lângă faptul ca sunt adorabile, elegante și feminine, îți protejează tenul și ochii de razele nocive ale soarelui. Tenul are nevoie de toată protecția pe care i-o poți oferi, deci pe lângă crema cu protecție solară cât mai ridicată, o pălărie cu boruri largi este perfectă.

Iar în cazul doamnelor și domnișoarelor purtătoare de ochelari de vedere, pălăria poate fi soluția salvatoare pentru a nu mai fi nevoite să poarte ochelari de soare fără dioptrii, care pot da dureri de cap.

Mai jos am făcut o scurtă selecție de 10 pălării de soare care sunt la modă în vara 2015, pălării pe care le poți comanda online. Pentru a afla mai multe detalii despre prețul și disponibilitatea pălăriilor de plajă care îți plac te invit să dai click pe poze.

Vei fi redirecționată pe pagina magazinelor online care le comercializează. Prețurile încep de la 9 lei, deci merită să arunci o privire la pălăriile de soare recomandate pentru vara 2015.

Pălării de soare – recomandări ieftine online

Palarie de soare
Pălărie de soare

Palarie de soare cu bor larg multicolora
Pălărie de soare cu bor larg multicoloră

Palarie de soare
Pălărie de soare

Palarie portocalie
Pălărie portocalie

Aceste pălării de soare se potrivesc de minune cu rochiile de plajă superbe de aici.

Palarie Zaysha Summer Princess
Pălărie Zaysha Summer Princess

Palarie de soare crem cu bleu
Pălărie de soare crem cu bleu

Palarie de plaja galbena cu boruri largi
Pălărie de plajă galbenă cu boruri largi

Palarie in carouri
Pălărie în carouri

Palarie Top Secret maro
Pălărie Top Secret maro

Palarie de soare bej
Pălărie de soare bej

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu tendințele în modă și home-deco pentru tine și familia ta, dar și cu cele mai avantajoase oferte ale magazinelor online din România.

Daca ți-a plăcut articolul de azi dă-ne share/like și +1 folosind butoanele de mai sus.

Acestea au fost recomandările de pălării de soare la modă în vara 2015, pe care le poți comanda online la prețuri avantajoase. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: