Colanți sport pentru femei – cele mai ieftine modele de la magazinele online

Merg de câteva luni la sală. În timpul antrenamentelor intense văd stele verzi la partea de cardio și transpir foarte mult. Am o pereche de colanți sport gri deschis în care mă simt foarte bine. Sunt speciali pentru activități intense, cică se usucă ușor, absorb repede umezeala etc. Numai că din cauza transpirației care curge șiroaie de pe mine colanții se udă și arată ciudat. De uscat se usucă repede, dar pe sârmă, nu atunci când sar în continuu 45 de minute.

M-am tot uitat eu la alte doamne și domnișoare la sală, la colanții lor de fapt, și am observat ca majoritatea poartă negru sau colanți foarte colorați, nicidecum gri deschis. Așa că am căutat la magazinele online colanți sport ieftini pentru femei, modele din materiale închise la culoare, pe care să nu se vadă umezeala.

Am selectat mai jos 12 perechi de colanți sport cu prețuri mici, dar doar modele speciale pentru sport, de la branduri care au îmbrăcăminte sportivă de calitate. Chiar am găsit unele modele super ieftine. De exemplu colanți Adidas la 100 de lei, iar în mall-uri i-am văzut la peste 200 de lei.

Colanți sport ieftini pentru femei

Dă click pe poze pentru a afla cât costă colanții sport de damă care te interesează. Vei fi redirecționată către paginile magazinelor online recomandate de unde îi vei putea cumpăra.

Colanti sport femei Adidas negru
Colanți sport femei Adidas negru

Colanti sport in nuante de gri Puma
Colanți sport în nuanțe de gri Puma

Colanții se pretează la majoritatea activităților fizice, fie la fitness, aerobic, yoga sau pilates. Confortul și efectul vizual contează atunci când îți alegi colanții. Nu vrei ca aceștia să te strângă sau să cadă de pe tine în timpul exercițiilor. Sunt de preferat cei cu banda lată în talie, care să stea bine pe șolduri. Ca material trebuie să optezi pentru unul de calitate, special pentru activități sportive, care absoarbe foarte repede umezeala și o elimină rapid.

Colanti sport 4f
Colanți sport 4f

Colanti Brille
Colanți Brille

De preferat ar fi și tricou din același material de calitate, chiar dacă cheltuielile se ridică. Te vei simți mult mai confortabil, nu vei mai avea impresia că ți se lipește tricoul de piele.

Colanti sport negru cu alb Roxy
Colanți sport negru cu alb Roxy

Colanti Reebok
Colanți Reebok

Dacă ar fi să aleg o singură piesă vestimentară sport fără de care să nu mă despart la sală aceasta ar fi bustiera. Indiferent de activitatea sportivă bustul nostru al femeilor are nevoie de suport. Atunci când alegi bustiera trebuie să fii atentă la dimensiunile sânilor. Cu cât sunt mai mari, cu atât vei avea nevoie de o bustieră cu nivel mai mare de susținere.

Colanti model sirena
Colanți model sirenă

Colanti sport Andromeda
Colanți sport Andromeda

În funcție de tipul de activitate sportivă aleasă trebuie să ai adidași adecvați. Modelele running, de alergare, diferă de cele de fitness. Se modifică rigiditatea/flexibilitatea tălpii, aderența. Pentru activități indoor, de sală ai nevoie de adidași de fitness, iar pentru activități outdoor de adidași speciali, de alergare.

Colanti Tifanny&Tomato
Colanți Tifanny&Tomato

Colanti sport Trixi
Colanți sport Trixi

Eu m-am decis asupra colanților negri Adidas de mai jos. Materialul este unul bun, chiar mai strânge pe alocuri, cel puțin în zona burții. Și nici nu se mai vede din avion că am transpirat :) . Sunt mulțumită de achiziție, mai ales că i-am prins la ofertă și cu transport gratuit. Deja mă uit și la cei cu imprimeu, așa ca să bag și un pic de culoare în ținuta de sală.

Colanti Adidas Performance
Colanți Adidas Performance

Colanti sport Calypso
Colanți sport Calypso

Dacă vrei să știi ce se poartă, cum se poartă dar mai ales de unde să cumperi online la prețuri avantajoase te invit să te înscrii la newsletter.

Acestea au fost recomandările de colanți sport ieftine pentru femei. Îți mulțumesc pentru vizită! Happy Shopping!


Publicat

în

de către

Etichete: